Početna / Blog / Izrada mercha za team buildinge

Izrada mercha za team buildinge

27.09.2022.

Svi znamo koliko je važan osjećaj pripadnosti timu te koliko povećava našu produktivnost i motivaciju. Team building je jedan od načina za postizanje osjećaja pripadnosti, no još je mnogo prednosti tog načina povezivanja kolega unutar iste firme.

Zajedničke aktivnosti i vrijednosti također potiču stvaranje povjerenja među članovima istog tima. Ovo dovodi i do boljih rezultata zbog proaktivnosti, dijeljenja ideja, međusobnog savjetovanja, podrške i bolje komunikacije. Kada među članovima tima postoji razumijevanje, lakše se dolazi do postizanja zajedničkih ciljeva, ali postoji i jasna podijela uloga i raspodjela posla.

U okolini koja nas razumije i prihvaća zbog naše jedinstvenosti, osjećamo se sigurnima pokazati inicijativu i kreativnost. Tako se i putem team buildinga članove tima potiče da uče jedni od drugih, ali i jedni o drugima. S druge strane, potiče se zdrav natjecateljski duh, a tako dolazi i do inovacija te napretka cijele organizacije. Potiču se vrijednosti poput timskog duha, podrške kolegama, kreativno rješavanje problema te suradnje.

Kako bi se timski duh još više istaknuo, jedinstvena obilježja tima su odličan podsjetnik na cjelokupnu kulturu firme ili organizacije, a merch je izvrstan način za kreativno poticanje timskog duha kroz cijelu godinu, i nakon team buildinga.

Merch ne moraju biti samo majice s otisnutim logom – postoje mnogi personalizirani objekti za ured, sport, rekreaciju, odijevanje ili korištenje u kućanstvu, koji se prema pojedinačnim željama mogu potpuno prilagoditi potrebama tima.

Prednost platforme Modna katedra upravo su custom i on demand proizvodi koji se prilagođavaju svakom klijentu pojedinačno, prema dogovoru i poruci koja se nastoji komunicirati. S povjerenjem nam se obratite za jedinstvenu ponudu, a u nastavku donosimo neke od ideja.