Početna / Blog / Kako do poslovnog mercha?

Kako do poslovnog mercha?

27.06.2022.

Već smo pisali o prednostima vlastitog poslovnog mercha, a ukoliko ste se i sami odlučili na ovaj korak, naručivanje artikala nikad nije bilo jednostavnije. Bez obzira na to imate li gotov dizajn ili ne, Modna katedra prvo dostavlja digitalni prikaz na odabranom artiklu ili artiklima. Nakon odobravanja dizajna, dogovara se količina, veličine i detalji isporuke koji odgovaraju kupcu. Ukoliko se radi o artiklima koji će se pustiti u prodaju, Modna katedra na svim svojim kanalima radi na promociji, no merch može biti i samo za potrebe tima unutar firme. Veće količine artikala garantiraju i nižu cijenu.

Što Modnu katedru čini drugačijom od drugih?

Osim beskompromisne kvalitete svih naših proizvoda, svaki artikl podložan je personalizaciji na različite načine, počevši od privjesnica i ušivnica koje mogu komunicirati razne poruke. Također, volimo maštoviti dizajn i nove ideje pa su dobrodošli svi prijedlozi koje ćemo uvijek nastojati izvesti na najbolji mogući način. Osim toga, pri narudžbama poslovnog mercha ne morate brinuti o procesu i kontroli izvedbe – vaš je dio posla vizija, a mi preuzimamo njenu realizaciju i dostavu. Na ovaj način na nama je potpuna odgovornost dostave artikla točno onako kako ste ga zamislili.

Ukoliko nemate viziju, no željeli biste za svoj tim određenu vrstu mercha, nema problema! Javite se našem timu iza kojeg je skoro deset godina iskustva s izradom mercha i prepustite nam dizajniranje.

Primjeri poslovnog mercha na Modnoj katedri

Bellabeat

Bellabeat, startup specijaliziran za tzv. pametni nakit, za svoj tim odabrao je hudice u puderastoj i crnoj boji s nekoliko personaliziranih detalja.

Bellabeat

Hvar Republic

Brend nakita koji osvaja svojim ljetnim modnim dodacima, u suradnji s Modnom katedrom, kao dio svog asortimana nudi i odjeću. Nekoliko različitih modela i boja majica, kapa i torbi za odrasle i djecu mogu se pronaći na njihovom webshopu ili dućanu u Jelsi.

Hvar Republic

Fešta vina Jelsa

Manifestacija poznata i draga svima koji su posjetili Jelsu obilježila je svoj brend s nekoliko vrsta kapa, majica i torbi.

Fešta vina Jelsa

Coca-Cola

Brend koji definitivno ne treba predstavljanje odlično izgleda i u našoj varijanti hudice s porukom.

Coca-Cola