Početna / Blog / Kako naručiti personalizirane artikle?

Kako naručiti personalizirane artikle?

24.07.2020.

Ideja

Oduvijek si razmišljao/la o vlastitom brendu? Već imaš ideju? Ili već imaš svoj brend? Želiš za svoj fakultet ili školu izraditi personaliziranu hoodicu ili majicu? Odlično! Prenesi svoju ideju na papir, kada ju usavršiš kreiraj svoj dizajn u programu po vlastitom izboru i već si na pola puta! Dizajn šalješ nama, a izradu i dostavu preuzimamo mi, neovisno o tome želiš li majicu samo za sebe, kolege s faksa ili posla, prijatelje iz razreda.

Artikli

Odabireš artikl po vlastitom izboru iz naše ponude. Raznovrsne majice kratkih ili dugih rukava, polo majice, sweatshirt majice, hoodice i haljine. Svi naši artikli sadrže visoki udio pamuka i dostupni su u nekoliko boja. Također, naši artikli dostupni su u različitim veličinama, kvalitetni su i ugodni za nositi. Osim što nam je važna udobnost, važno nam je i očuvanje okoliša, pa u ponudi imamo artikle od bio-pamuka.

Proces izrade i dostave

Cijeli proces izrade preuzimamo mi. U zajedničkom dogovoru, a prema predviđenom budžetu i ciljanoj kvaliteti, dogovaramo vrstu printa, boje te dodatke poput prišivnih etiketa. Na tebi je da nam pošalješ svoj dizajn ili ako nemaš dizajn, naš dizajner ga za tebe može izraditi. Također, kada tvoji artikli budu naručeni, stižu na adresu.

Zašto odabrati Modnu Katedru?

Specijalizirali smo se za izradu brendiranih hoodica. Od samih početaka cilj nam je bio isporučiti artikl koji bi i sami voljeli nositi. Osim široke lepeze artikla koji su rangirani po kvaliteti i cijeni, nudimo mogućnosti biranja ili kombiniranja nekoliko vrsta printeva te dodatnog personaliziranja artikala kroz ušivne i prišivne etiketice čiji dizajn možete sami pripremiti ili vam ih mi možemo izraditi.