Početna / Blog / Na koga ste vi kliknuli? Pridružite se kampanji #klikninakreativu

Na koga ste vi kliknuli? Pridružite se kampanji #klikninakreativu

01.02.2021.

Znate li koliko malim poduzetnicima, kreativcima, obrtnicima znači kada podijelite njihov rad s vašim prijateljima? Koliko im znači kada kupite njihov proizvod, komentirate proizvod javno i pohvalite njihov trud? Hrabro je pokrenuti nešto svoje u bilo koja vremena, a posebice u ova teška kada se možemo osloniti samo na sebe, svoju intuiciju i vrijednost. Pa kako pokazati vrijednost ili ju pak stvoriti najbolje znaju naši kreatori, kao i mnogi drugi brendovi, poduzetnici i obrtnici koji nisu odustali od svoje vizije bez obzira na groznu 2020. i ova neizvjesna vremena koja su pred nama.

Predstavljamo kampanju – KLIKNI NA KREATIVU

Svaki mali poduzetnik koji se nalazi na platformi Modna Katedra uložio je puno truda, energije, ljubavi i rada kako bi predstavili svoje kreativno stvaralaštvo određenoj publici. Sada je vrijeme da Instagram svijetu ispričaju svoju priču.

Svaki kreator, uključujući i Modnu Katedru u jednoj objavi treba ispričati svoju priču. Sadržaj objave je priča o kreatoru, kako je nastao, što stvara, od kud inspiracija za rad, kakve proizvode koristi. Svaki kreator u objavi tagira brend koji prati i izazove ga da se pridruži kampanji #klikninakreativu kako bi stvorili krug malih poduzetnika i kreativaca i zajedno se kroz isti hashtag predstavili široj publici na Instagramu.

Naravno, u kampanji mogu sudjelovati svi brendovi, poduzetnici, obrtnici. Naši kreatori pokreću val podrške i pozitive kojem se mogu priključiti – svi.

Pišem ti po zidu

Recite nam na koga ste – kliknuli

Pozivamo sve koji žele sudjelovati da angažiraju i svoje pratitelje. Zamolite ih u svojoj objavi da u komentarima označe svoj omiljeni brend i da ih na takav način pozovu na sudjelovanje u kampanji.

Koristimo hashtag #klikninakreativu s kojim predstavljamo našu kampanju u kojoj se povezujemo s time da ne trebamo živjeti da radimo nego da ostvarujemo sebe i svoje snove te u ovoj kampanji želimo predstaviti sve one koje i dalje rade, koji se i dalje bore i ne odustaju.

pol ure


U mjesecu veljači predstavljamo naše kretivce kroz blog objave u formatu intervju 🙂
Kampanja starta 1.2.i traje do kraja mjeseca. Vidimo se na Instagramu.

Art za po doma
GitakTv
Curly