Brand Ambasador


Želiš skupiti novac za svoj sportski tim, studentsku udrugu ili projekt? Ili si individualac koji želi zaraditi za džeparac i povećati svoj studentski budžet? Ukoliko je odgovor DA, na pravom si mjestu! Tražimo baš Tebe!

Pridruži se našem dinamičnom timu, a Tvoj angažman velikodušno ćemo nagraditi! Kako? Pročitaj u nastavku!

Kako funkcionira?


Prijavi se!

Prijavi se ovdje! I ne brini, prijava traje manje od tri minute, besplatna je i nema skrivenih naknada ili početnih ulaganja. Rizik nula a mogućnosti beskonačne, treba samo volja ;)

Podjeli i razglasi

Prijavom u program otvara ti se poseban račun na modnakatedra.com te dobivaš svoj jedinstveni link koji možeš djeliti na Facebooku, Twitteru, Instagramu, i bilo kojoj drugoj društvenoj mreži. Osim na društvenim mrežama svoj link možeš postaviti kao banner na svom blogu, internet stranici ili ga jednostavno poslati prijateljima putem emaila. Svojim jedinstvenim linkom you’re officially been pimped i spreman za zaradu.

Prati klikove

Internet surfer klikne na Tvoj link ili banner koji ga preusmjerava na modnakatedra.com gdje ostvaruje kupnju. Naš sustav prati posjetitelja od klika na link/banner i dolaska na modnakatedra.com do kupnje. Čak i ako do kupnje ne dođe prilikom prve posjete već tek za godinu dana provizija će ti biti zabilježena. Kako? Da bismo bili sigurni da ti provizija ne promakne, linkove pratimo putem IP sesija i trajnih kolačića (cookie). To znači da ne postoji rok u kojem posjetitelj mora naručiti proizvod a da bi tebi bila dodjeljena provizija za preporuku. Putem svojeg računa na modnakatedra.com u realnom vremenu možeš pratiti broj klikova i kupnji te predvidjeti i kontrolirati svoje prihode.

Zaradi lovu

Zaradu ostvaruješ isključivo kao proviziju na dovršenu kupnju (odabrani proizvod je plaćen). Provizija na svaku prodaju iniciranu tvojim linkom se automatski akumulira na tvojem računu. Po isteku svakog mjeseca tvoja zarada biti će prebačena na tvoj bankovni račun. Zaradu možemo isplatiti i na Tvoj zahtjev kada korisnički račun dosegne minimalno 250 kn provizije. Za isplatu možeš odabrati više modela koje ćemo ti poslati odmah po registraciji u program. Jednostavno zar ne?

Zašto se prijaviti?


Velikodušne provizije i beskonačna zarada

Naš modnakatedra.com brand ambasador program nudi ti neograničenu razinu zarade, od početnih 10% pa sve do vrtoglavih 30% provizije na svaki prodani proizvod. Svakom kupnjom iniciranom tvojim linkom provizija će se akumulirati, više ćeš zarađivati i ne postoji ograničenje koliko možeš zaraditi. Ne postoji nikakvo teritorijalno ograničenje prodaje, možeš promovirati bilo koji proizvod, bilo kojeg fakulteta bez obzira na fakultet koji trenutno pohađaš.

Transparentna i praćena statistika

Naš sustav prati posjetitelja putem jedinstvenog linka od dolaska na stranicu do kupnje. To ti omogućuje da pratiš, predviđaš i kontorliraš svoju zaradu, broj klikova i izvršene kupnje inicirane Tvojim linkom te ostvarenu proviziju. Sustav radi u realnom vremenu a statistiku pratiš putem sučelja na svojem modnakatedra.com računu.

Posebni uvijeti i beneficije

Sada kada smo partneri, zajednički cilj nam je rastuća potražnja za našim proizvodima stoga ćemo rado saslušati Tvoje prijedloge i savjete. Ukoliko smatraš da bi bilo čime potaknuo/la prijatelje i kolege na kupnju, u  dogovoru s Tobom, postoji mogućnost izrade posebne ponude i promocije, bilo privremene bilo trajne.

I jedan bonus za Tebe! Dosegni prvih 250 kn provizije a mi ćemo Te dodatno motivirati jednom hoodie iz asortimana po Tvom izboru koju ćemo baš kao i svaku drugu besplatno dostaviti na Tvoj kućni prag.

Podrška i pomoć svakom članu

Želimo da sudjeluješ, zaradiš, budeš motiviran/a i zadovoljan/a! Stoga ukoliko imaš nedoumica, prijedlog, pohvalu ili možda kritiku, javi nam se, tu smo za Tebe! Naš tim svakodnevno je tu kao podrška i nudi Ti pomoć u slučaju da zatreba.

Također, nakon prijave u sustav za partnere dočekat će Te pažljivo pripremljena kolekcija oglasa/bannera koje možeš odmah početi koristiti.

Sviđa ti se koncept?


Pridruži se modnakatedra.com timu već danas! Zaradi za džeparac, skupi lovu za svoju udrugu, sportski tim ili projekt, nauči nove stvari, stekni nova iskustva i zabavi se!

Registracijom i uključivanjem u program potvrđuješ prihvaćanje uvjeta za sudjelovanje