Privatnost

Tvoje zadovoljstvo nam je najvažnije i spremni smo napraviti sve što je potrebno kako bismo bili sigurni da je tvoje iskustvo kupovanja sigurno, ugodno i dostojno preporuke.

Svi podaci koje unosiš na naše stranice zaštićeni su i čuvani, sa strogom kontrolom pristupa. Tvoji osobni podaci, poput adrese dostave ili email adrese, pohranjuju se u zaštićeni sustav kojem pristup imaju samo ovlašteni zaposlenici. U slučaju da želiš pristupiti, ispraviti, dopuniti ili izbrisati osobne informacije iz našeg sustava, molimo te pošalji nam email sa zahtjevom o brisanju ili ispravci s naslovom “Izjava o suglasnosti” na admin@modnakatedra.com.

I znaj, tvoji podaci o plaćanju – broj i podaci s kreditne kartice – ne čuvaju se u našem sustavu, već se samo prenose u Paymill sustav za plaćanje. Sigurnost podataka na stranici osigurana je korištenjem Rapid SSL protokola sa 256 bitnom enkripcijom podataka. Razmjena osjetljivih podatka između Paymill sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. Nemamo uvid u tvoje podatke o plaćanju niti će te bilo koji od naših zaposlenika ili partnera tražiti te podatke.

Selecta promocije d.o.o. kao vlasnik i izdavač internetske stranice i web trgovine www.modnakatedra.com, obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca koje prikuplja u svrhu i s ciljem ispunjenja obveza prema kupcu.