Uvjeti korištenja

Korištenjem internetskih stranica i web trgovine www.modnakatedra.com prihvaćate sve dolje navedene uvjete korištenja i potvrđujete da ste iste pročitali i u potpunosti razumjeli. Ukoliko se iz bilo kojeg razloga ne slažete sa bilo kojim od uvjeta korištenja molimo Vas ne služite se ovim internetskim stranicama niti njezinom web trgovinom.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007.), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od članka 36. do članka 55. i Zakon o elektroničkoj trgovini (N.N. 173/03, 67/08, 36/09, 130/11).

Općenito

TRGOVAC :
Trgovac je tvrtka Selecta promocije d.o.o. Ivana Broza 42/1, 10 000 Zagreb, Hrvatska, registrirana kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS 080783183, koja posluje putem internetskih stranica i web trgovine www.modnakatedra.com. Tvrtka Selecta promocije d.o.o. izdavač je i vlasnik internetskih stranica, web trgovine i domene www.modnakatedra.com.

KORISNIK :
Korisnik je bilo koji posjetitelj koji pristupa i koristi se ovim internetskim stranicama.

KUPAC :
Kupac robe je posjetitelj ovih internetskih stranica i web trgovine koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom ili debitnom karticom, e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) i pošalje narudžbu trgovcu.

SLIKE I OPISI :
Slike i opisi proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici web trgovine www.modnakatedra.com nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda.
Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave!

JAMSTVO :
Račun je jedini dokument s kojima kupac može ostvariti svoja prava.

Sve cijene su bez PDV-a i PDV se ne obračunava budući da trgovac nije u sustavu PDV-a. Valuta je hrvatska kuna (HRK).
Istaknute redovne i akcijske cijene vrijede isključivo za kupnju putem interneta.

Suglasnost korištenja

Pristupom internetskim stranicama i web trgovini www.modnakatedra.com putem odgovarajućeg tehničkog sredstva pristupa i njihovim korištenjem svaki korisnik, kupac se obvezuje poštivati ove uvjete korištenja i pristaje da se na njega primjenjuju odredbe ovih uvjeta.

Korisnik, kupac se obvezuje da neće:

  • koristiti web stranice na bilo koji način koji je protivan pozitivnim propisima;
  • unositi na internetske stranice ili distribuirati putem internetskih stranica bilo kakve sadržaje koji su u protivni pozitivnim propisima, uključujući, ali se ne ograničavajući na štetne, prijeteće, uznemiravajuće, vulgarne, pornografske sadržaje, sadržaje koji šire mržnju i rasnu netrpeljivost, sadržaje koji povređuju tuđa prava i interese i slično;
  • mijenjati, brisati ili uništavati bilo kakve podatke na internetskim stranicama;
  • koristiti internetske stranice za kršenje prava trećih osoba, uključujući za povredu tajne, prava intelektualnog vlasništva ili drugog prava ili interesa trećih osoba;
  • koristiti internetske stranice za slanje elektroničke pošte protivne ovim Uvjetima korištenja;
  • unositi ili distribuirati putem internetskih stranica bilo kakav nelegalan software, uključujući ali se ne ograničavajući na viruse, spyware, trojane, ili slično.

Svaki korisnik, kupac je suglasan i slaže se da je korištenje internetskih stranica i web trgovine www.modnakatedra.com isključivo na njegovu odgovornost.

Vi kao korisnik, kupac potvrđujete da ste punoljetni. Morate imati najmanje 18 godina da bi bili prihvatljivi za korištenje ovih internetskih stranica i web trgovine. Međutim, ako imate najmanje 14 godina i niste navršili 18, možete koristiti internetske stranice i web trgovinu zajedno sa svojim roditeljem ili starateljem koji pristane na ove Uvjete korištenja. Nitko ispod 14 godina ne može koristiti internetske stranice i web trgovinu www.modnakatedra.com.

Odgovornost

Provođenje financijskih transakcija, organizacija i posredovanje pri prodaji, upravljanje sadržajem i pružanje informacijskih usluga putem interneta skup je interaktivnih usluga koje putem internet stranica i web trgovine na domeni www.modnakatedra.com pruža tvrtka Selecta promocije d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Ni tvrtka Selecta promocije d.o.o. niti pružatelji informacija ili partneri koji uređuju sadržaj neće biti odgovorni za bilo koje pogreške, netočnosti ili druge nedostatke, neprikladnost ili neizvornost informacija koje se nalaze na ovim internetskim stranicama i web trgovini. Niti će biti odgovorni za bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prijenosu informacija do korisnika. Za eventualna potraživanja ili gubitke koji proizlaze iz toga neće se smatrati odgovornom niti jedna od navedenih stana.

Kupac, korisnik potvrđuje da razumje da, iako je internet je često sigurno okruženje, ponekad postoje greške, prekidi u službi ili događaji koji su izvan kontrole tvrtke Selecta promocije d.o.o., a tvrtka Selecta promocije d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakve podatke izgubljene dok traje prijenos informacija na internetu. Iako je tvrtci Selecta promocije d.o.o. cilj napraviti stranice dostupne 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, stranica može biti nedostupna s vremena na vrijeme iz bilo kojeg razloga uključujući, ograničenja i rutinsko održavanje. Vi razumijete i prihvaćate da, zbog okolnosti unutar i izvan kontrole tvrtke Selecta promocije d.o.o., pristup web stranicama može biti prekinut, obustavljen ili raskinut s vremena na vrijeme.

Korisnik, kupac se slaže i potvrđuje da tvrtka Selecta promocije d.o.o. nije odgovorna za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na korisniku.

Na mjestima gdje postoje zaporke, svaki je korisnik osobno odgovoran za zaštitu njihove povjerljivosti.

Informacije

Tvrtka Selecta promocije d.o.o. ima pravo u bilo kojem trenutku promijeniti ili ukinuti bilo koji aspekt ili značajke internetskih stranica i web trgovine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, sadržaj, vrijeme raspoloživosti i opreme potrebne za pristup ili upotrebu.

Bilo koji način prijenosa bilo koje vrste informacija ili bilo kojeg dijela informacija može biti promijenjen ili ukinut od strane tvrtke Selecta promocije d.o.o. Selecta promocije d.o.o. jednako tako mogu se odlučiti za potpun prestanak slanja ili promijeniti brzinu prijenosa ili bilo koje druge karakteristike istog. U bilo kojem trenutku tvrtka Selecta promocije d.o.o. ima i zadržava pravo izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja. Prethodno se odnosi i na sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica.

Oprema

Za nabavu i održavanje svoje računalne opreme, pod kojom se podrazumijeva sav softver i hardver koji se koristi, te za drugu opremu nužnu za pristup i korištenje internetskih stranica i web trgovine www.modnakatedra.com te za sve troškove povezane s tim odgovoran je isključivo korisnik. Bilo kakva oštećenja opreme korisnika nastala kao posljedica korištenja predmetnih internetskih stranica i web trgovine nisu u odgovornosti tvrtke Selecta promocije d.o.o.

Raskidanje odnosa

S bilo kojim svojim korisnikom tvrtka Selecta promocije d.o.o. može raskinuti poslovni odnos u bilo kojem trenutku. Tvrtka Selecta promocije d.o.o. zadržava pravo odmah ukinuti sve ili bilo koje zaporke, ili korisničke račune korisnika u slučaju ponašanja korisnika koje tvrtka Selecta promocije d.o.o. smatra neprihvatljivim. Tvrtka Selecta promocije d.o.o. može raskinuti poslovni odnos sa bilo kojim korisnikom u svakom slučaju nepoštivanja ovih Uvjeta od strane korisnika. U slučaju ukidanja zaporki ili korisničkih računa nastavljaju vrijediti uvjeti koji se odnose na odgovornost i obveze korisnika.

Licence & autorska prava

Tvrtka Selecta promocije d.o.o. ovlaštena je za prodaju i distribuciju hoodie majica od strane matičnih fakulteta.

Kao ovlašteni prodavatelj Selecta promocije d.o.o. direktno podržavaju rad studentskih udruga matičnih fakulteta i njihovih projekata kroz donacije.

Kompletan sadržaj ovih internetskih stranica i web trgovine (tekstovi, slike, vizuali…) vlasništvo je tvrtke Selecta promocije d.o.o. ili se koristi s izričitim dopuštenjem autorskog prava i/ili vlasnika zaštitnog znaka. Internetske stranice i web trgovina kao cjelina zaštićeni su hrvatskim i međunarodnim autorskim pravima. Internetske stranice i web trgovina SMIJU biti korištene za kupovinu i u informativne svrhe. Korisnik može sa internetske stranice i web trgovine www.modnakatedra.com preuzimati, ispisivati i spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu svoje vlastite i osobne upotrebe. Slijedom Zakona o autorskim pravima bilo koja druga uporaba, uključujući reprodukciju, izmjenu, distribuciju, prijenos ili emitiranje sadržaja u komercijalne svrhe bez prethodnog odobrenja tvrtke Selecta promocije d.o.o. strogo je zabranjena. Kršenje ove zabrane koje rezultira povredom prava intelektualnog vlasništva može dovesti do pokretanja više vrsta sudskih postupaka i/ili do kaznenog progona protiv počinitelja.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. U slučaju da tvrtka Selecta promocije d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod zato što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, tvrtka Selecta promocije d.o.o. će pismeno obavijestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se kupac otkazati narudžbu, tvrtka Selecta promocije d.o.o. će kupcu vratiti uplaćen novac (uvećan za propisanu kamatnu stopu) što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, tvrtka Selecta promocije d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku.

Dostava

Dostava se vrši putem kurirske službe hp ekspres. Tvrtka Selecta promocije d.o.o. se obvezuje poslati pošiljku kupcu unutar 72 sata od trenutka kad zaprimi potvrdu kojom Paymill sustav odobri online transakciju. Naručeni proizvodi pakiraju se tako da se tijekom dostave ne oštete. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod djelatniku dostave. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi s oštećenjima koja mogu nastati tijekom dostave. Nakon što dostavljač zaprimi pošiljku od tvrtke Selecta promocije d.o.o., tvrtka Selecta promocije d.o.o. više nije odgovorna za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi s daljnjom isporukom robe. Uobičajeno vrijeme potrebno za dostavu je 2 do 3 dana, osim u slučajevima spriječenosti zbog više sile ili okolnosti na koje tvrtka Selecta promocije d.o.o. nema utjecaj.

Zamjena, reklamacije, povrat

Tvrtka Selecta promocije d.o.o. se obvezuje isporučiti proizvod koji odgovara opisu navedenom na internetskim stranicama i web trgovini. Sve proizvode prije pakiranja pregledavamo i kontroliramo ispravnost, te Vas molimo ako primijetite oštećenja, da nas obavijestite na vrijeme putem emaila na prodaja@modnakatedra.com

Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, pošiljku vraćate na naš trošak, a mi ćemo vama poslati ispravan proizvod na naš trošak. Ako vam neki od naručenih artikala koje ste primili poštom ne odgovara ili vam se jednostavno ne sviđa, slobodno ga možete reklamirati u roku od četrnaest (14) dana od dana preuzimanja, uz predočenje orginalnog računa i u orginalnoj ambalaži. Zamjenski artikal šaljemo nakon primitka spornih artikala, ali samo ako se ispoštuju svi uvjeti zamjene proizvoda.

Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment. Tvrtka Selecta promocje d.o.o. nije odgovorna za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtke koja obavlja poslove dostave proizvoda). U slučaju da vam je pristigla pošiljka oštećena u transportu, vratite istu po dostavljaču na našu adresu, a vama će biti poslana nova pošiljka s ispravnim artiklima na naš trošak.

Ističemo da je uz artikle koji se vraćaju, mijenjaju ili reklamiraju obavezno priložiti originalnu dokumentaciju koja vam je isporučena s artiklima. Artikli moraju biti vraćeni u originalnom pakiranju te pravilno zaštićeni kako bi se spriječila mogućnost oštećenja proizvoda prilikom transporta.

Izmjene općih uvjeta

Bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja tvrtka Selecta promocije d.o.o. zadržava pravo ukinuti ili izmijeniti, ukoliko to smatra potrebnim. Ako korisnik nastavi s korištenjem predmetnih stranica i nakon promjene Uvjeta korištenja smatra se da prihvaća trenutno važeće Uvjete korištenja. Izmjene stupaju na snagu njihovom objavom na stranicama www.modnakatedra.com. Svako korištenje navedenih stranica od strane korisnika nakon izmjene smatra se prihvaćanjem tih promjena.

Sudska ništavnost

Ništavost koju nadležni sud pronađe u nekoj od stavaka ovih neće utjecati na valjanost bilo koje druge odredbe ovih Uvjeta, i preostali dijelovi ovih Uvjeta ostati će na snazi. Neće se smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava ukoliko bilo koja strana ne iskorisit svoja prava, kao ni bilo kojih drugih ovdje navedenih prava.

Korištenjem ovih internetskih stranica i web trgovine korisnik, kupac i partner su suglasni da bilo koji zahtjev, spor, ili kontroverzu koju korisnik, kupac i partner može imati protiv tvrtke Selecta promocije d.o.o. a koji proizlaze iz,ili koji se odnosi na, ili na bilo koji način povezan s ovim Uvjetima, ovom stranicom, ili kupnjom, rješava se isključivo na sudu u Zagrebu.

Kontakt:
Selecta promocije d.o.o
Ivana Broza 42/1, 10 000 Zagreb, Hrvatska
email: info@selectapr.com
TELEFON: +385 1 30 10 242
OIB: 35961088761
Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080783183
Temeljni kapital uplaćen u cjelosti 21.000,00 kn
Žiro račun: 2484008-1106200466, otvoren kod Raiffeisen banke Austrija d.d.

Korištenjem internetskih stranica te kupnjom proizvoda na web trgovini kupac, korisnik prihvaća ove uvjete korištenja.