Uvjeti sudjelovanja u Brand Ambasador (partner) programu

Uvjeti sudjelovanja odnose se na fizičke i/ili pravne osobe koje sudjeluju u modnakatedra.com Brand ambasador (partner) programu (eng. Affiliate Program).

Poduzeće Selecta promocije d.o.o. kao vlasnik internet trgovine modnakatedra.com obvezuje se ispuniti obveze koje proizlaze iz Brand ambasador (partner) programa, te zadržava pravo promjene i nadopunjavanja ovih uvjeta.

Uključivanjem u program potvrđujete prihvaćanje slijedećih uvjeta:

1. Uključivanje u program

Ispunjavanjem obrasca za prijavu automatski postajete modnakatedra.com Brand ambasador (partner). Cilj vašeg sudjelovanja u programu je legalno oglašavanje modnakatedra.com internet trgovine i njezinih proizvoda i usluga te primanje provizije/naknade ostvarene od prodaje usluga osobama koje ste vi preporučili. Također se slažete s primanjem povremenih email obavijesti vezanih uz modnakatedra.com Brand ambasador (partner) program.

2. Prekid partnerskog statusa

Vaš status partnera može biti suspendiran i prekinut iz bilo kojeg od sljedećih razloga:

  • Neprikladno oglašavanje (lažne tvrdnje, zavaravanje poveznicama (linkovima), itd.)
  • Spam (masovni emailovi, masovno objavljivanje poruka na usenet grupe, forume, itd.)
  • Oglašavanje na stranicama koje sadržavaju ili promoviraju ilegalne aktivnosti
  • Narušavanje intelektualnog vlasništva i prava
  • Narušavanje ugleda internet trgovine modnakatedra.com

3. Partnerski linkovi

Na vašim web stranicama, blogovima, facebook fan stranicama i/ili u email porukama možete koristiti grafičke i tekstualne linkove. Oglašavanje možete vršiti i putem društveni mreža, internet grupa čiji ste članovi te drugih internet kanala kao i u tiskanim oglasima, časopisima i novinama. Možete koristiti grafičke i tekstualne elemente koje vam osigurava modnakatedra.com ili možete kreirati vaše vlastite uz pretpostavku da su napravljeni u skladu s uvjetima iz stavke 2.

 

4. Partnerska provizija

Za narudžbu bilo kojeg od proizvoda na internet trgovini modnakatedra.com, poduzeće Selecta promocije d.o.o. kao vlasnik internet trgovine obvezuje se isplatiti proviziju partneru preko čijeg je jedinstvene poveznice (linka) krajnji kupac došao na internet trgovinu i izvršio kupnju. Iznos provizije ovisi o statusu partnera a koji se klasificira prema sljedećim uvjetima:

BRONZE: provizija 10% po preporuci, 1 do 10 preporučenih kupnji

SILVER: provizija 15% po preporuci, 11 do 25 preporučenih kupnji

GOLD: provizija 20% po preporuci, 26 do 55 preporučenih kupnji

PLATINUM: provizija 30% po preporuci, više od 56 preporučenih kupnji.

Novo registrirani partner kreće sa početnom provizijom od 10%, Broj kupnji se akumulira, te utječe na status partnera. Npr, ako jedinstvene poveznice partnera kroz vrijeme iniciraju 30 kupnji, za prvih 10 kupnji biti će isplaćena provizija od 10% za svaku kupnju, za drugih 15 preporuka provizija od 15% te za ostatak provizija od 20%. Kada partner pređe broj od 56 preporučenih kupnji za sve daljnje preporučene kupnje isplaćuje se provizija od 30% po preporučenoj kupnji. Ostvarena provizija isplaćuje se svakih 14 dana ili na zahtjev partnera kada njegov račun dosegne minimalan iznos od 250 kuna.

4.1. Za pravne osobe

Ostvarena provizija može se koristiti za kupovinu proizvoda s modnakatedra.com ili se isplatiti na žiro račun pravne osobe. Provizija se isplaćuje po primitku računa na kojem je specificirana usluga partnera.

  • Ukoliko poslujete kao društvo ili obrt izvan sustava PDV-a – fakturirate nam ostvarenu proviziju u kunama
  • Ukoliko poslujete kao društvo ili obrt u sustavu PDV-a – fakturirate nam ostvarenu proviziju u kunama + PDV

4.2. Za fizičke osobe

Ostvarena provizija može se koristiti za kupovinu proizvoda s modnakatedra.com ili se isplatiti na žiro račun fizičke osobe. Provizija se isplaćuje punoljetnim fizičkim osobama. Provizija se isplaćuje na osnovu Ugovora o djelu (uključujući Ugovor o djelu za umirovljenike i Ugovor o djelu redovitog studenta). Davanja koja proizlaze potpisivanjem Ugovora o djelu snosi poduzeće Selecta promocije d.o.o. kao vlasnik internet trgovine modnakatedra.com.

  • Ukoliko radite kao fizička osoba – ostvarenu proviziju isplaćujemo po ugovoru o dijelu OSTVARENA PROVIZIJA U KUNAMA + davanja
  • Ukoliko radite preko student servisa – ostvarenu proviziju isplaćujemo po studentskom ugovoru OSTVARENA PROVIZIJA U KUNAMA + davanja

5. Kvalificirana provizija

Kvalificirana provizija je provizija ostvarena na osnovu prodaje bilo kojeg od proizvoda s modnakatedra.com. Internet stranica modnakatedra.com ima diskretno pravo donijeti odluku o tome da li je provizija kvalificirana ili nije. Ukoliko je ostvarena provizija na iznos koji naknadno vraćen kupcu iz bilo kojeg razloga, modnakatedra.com zadržava pravo oduzeti odgovarajući iznos provizije. Također ako je napravljena narudžba koja u konačnici nije plaćena, a na koju je isplaćena provizija, modnakatedra.com zadržava pravo oduzeti odgovarajući iznos provizije.

6. Praćenje partnerskog statusa

Nakon prijave u program, bit će vam dodijeljena jedinstvena partnerska poveznica (LINK) kojeg ćete koristiti za oglašavanje modnakatedra.com internet trgovine i njenih proizvoda i usluga. U trenutku kad posjetitelj klikne na vašu poveznicu (LINK), generirat će se kolačić (cookie) s vašim partnerskim ID-om. Ujedno će se i njegova IP adresa zapisati u bazu podataka skupa s vašim ID-om. Ukoliko tijekom tog posjeta ili u bilo kojem trenutku nakon toga posjetitelj napravi narudžbu, isplaćuje vam se odgovarajuća provizija na osnovu upisanih podataka u bazi. Vrijednost kolačića je vremenski neograničena, to znači da ne postoji rok u kojem korisnik mora naručiti proizvod, provizija će vam biti zabilježena čak ako je prošla i godina dana od prvog klika na vaš banner/link.

Tijekom partnerskog odnosa partner u bilo kojem trenutku može putem svojeg partner računa dobiti uvid u postotak provizije, iznos zarade kao i detaljnu statistiku klikova, posjeta, preporučenih kupnji, isplaćenih i neisplaćenih provizija itd.

7. Uvjeti ugovora

Ovi uvjeti stupaju na snagu po vašem uključenju u Brand ambasador (partner) program i završavaju u trenutku kada vi ili modnaktedra.com prekine vaš partnerski status.

Internet trgovina modnaktedra.com, odnosno Selecta promocije d.o.o. kao vlasnik, može uvjete ovog ugovora mijenjati u bilo kojem trenutku. Ukoliko vam bilo kakva promjena bude neprihvatljiva, vaša mogućnost je prekidanje partnerskog statusa. Ostajanje u programu predstavlja vaše prihvaćanje napravljene promjene.

8. Odgovornost

Internet trgovina modnakatedra.com neće biti odgovorna za bilo kakvu indirektnu štetu (gubitak zarade i provizije) nastalu zbog tehničke pogreške u praćenju partnerskog statusa, kvaru baze podataka ili zloupotrebe programa. Internet stranica modnakatedra.com ne daje nikakve izričite ili implicitne garancije vezane uz Brand ambasador (partner) program i/ili proizvode i usluge koje se prodaju.

Kontakt:

Internet trgovina modnakatedra.com
Selecta promocije d.o.o
Ivana Broza 42/1, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Email: info@selectapr.com
TELEFON: +385 1 30 10 242
MOBITEL: +385 98 96 66 014
OIB: 35961088761
Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080783183
Temeljni kapital uplaćen u cjelosti 21.000,00 kn
Žiro račun: 2484008-1106200466, otvoren kod Raiffeisen banke Austrija d.d.