Početna / Blog / Poklon zaposlenicima - Evo 5 odličnih ideja za darivanje svojih zaposlenika

Poklon zaposlenicima – Evo 5 odličnih ideja za darivanje svojih zaposlenika

24.02.2023.

Darovi zahvalnosti zaposlenicima jedan su od načina na koji predani voditelji timova mogu pokazati da im je doista stalo do svojih zaposlenika.

Kao i svaka vrsta dara, postoji mnogo opcija i može vam se činiti nevjerojatno neodoljivim odlučiti što točno pokloniti svojim zaposlenicima kako biste im pokazali da ih cijenite.

Koja je svrha darova zaposlenika?

Bilo da ste izvršni direktor velike tehnološke tvrtke ili pisac malog bloga, svatko se želi osjećati priznatim i cijenjenim. Osjećati se cijenjenim znači da ste nagrađeni za svoje male pobjede, svoju predanost, svoj rast i svoje mjesto u timu.

Istraživanje je pokazalo da zaposlenici koji se osjećaju željeno i cijenjeno često imaju bolje zdravlje, manje stresa i manje bolovanja.

Studija koju je proveo Glassdoor otkrila je da su cijenjeni zaposlenici produktivniji, s masivnim 81% anketiranih zaposlenika koji se slažu da su se osjećali motiviranima da rade više kada je njihov šef pokazao znakove uvažavanja. Nepotrebno je reći da je zahvalnost zaposlenika veliki čimbenik zdravog radnog mjesta.

Svrha darova zahvalnosti zaposlenicima je osigurati da vaš tim ostane u optimalnom zdravlju, manje je pod stresom i produktivniji. U biti, pružanje ovih darova je dobitna situacija za sve.

Kako odabrati pravi poklon za svoj tim

Svatko voli darove – od uzbuđenog petogodišnjaka na rođendan do jadnog starca za Božić. Ljubav, misli i vrijeme koje ide u sadašnjost mnogima od nas donose toliko radosti. Stoga je svaki dar zahvalnosti koji dobijete za svoje zaposlenike bolji nego nikakav.

Kako pokazujete zahvalnost zaposlenika, bez obzira na budžet? Pa, možete pronaći opciju koja je zabavna, nezaboravna, jedinstvena, značajna, suradnička i nešto što će se svima svidjeti.

Kako bismo vas spriječili da trošite svoj novac na besmislene darove, tu smo da vam pomognemo s nekim sjajnim prijedlozima za darove koji će se svidjeti članovima tima.

Poklon zaposlenicima – Evo 5 odličnih ideja za darivanje svojih zaposlenika

Poklon kartica

Poklon kartice oduvijek su bile najbolji izbor na popisu ideja za korporativno darivanje. To je najfleksibilniji dar koji poslodavac može dati svojim zaposlenicima.

Također, najbolja stvar kod davanja darovnih kartica vašim zaposlenicima kao poklona je da vaši zaposlenici biraju kako ih žele koristiti.

Dakle, ovdje jedino što trebate učiniti je nabaviti savršene poklon kartice i podijeliti ih svojim zaposlenicima.

Modna Katedra vam može pomoći u načinu kako to najbolje prezentirati svojim zaposlenicima.

Poklon kutija

Interesantna kutija s raznovrsnim slasticama koje su izradili najbolji ljubitelji slatkog u zemlji može biti pun pogodak. Vaša darovna kartica s porukom dobrodošlice zaposlenika je uključena.

Uz našu pomoć, možete kreirati savršenu poklon kutiju za svoje zaposlenike, klijente, partnere i sl. Stručnjaci smo za pripremu jedinstvenih paketa ispunjene robom vaše tvrtke, zdravim i ukusnim grickalicama, personaliziranim porukama i drugim jedinstvenim poslasticama koje možete staviti u poklon kutiju.

Evo nekih primjera;

  • Knjiga
  • Personalizirana bilježnica
  • Polaroid slike
  • Karte za kino
  • Mirisne svijeće s vašim logom
  • Držač za mobitel
  • Boca za vodu

Društvene igre ili karte

Tko ne voli dobre, stare društvene igre.

Idealno za blagdane ili team building – najbolje društvene igre.

Dakle, kako biste takve trenutke učinili još radosnijim, možete im pokloniti neke društvene igre poput Šah, Dama, Mlin, Čovječe ne ljuti se, Rizik, Uno, Jamb, Monopoly, Remi, Bela, Briškula, ..

Čokoladno iznenađenje

Što je poklon bez čokolade? Iako bi darivanje čokolade mogla biti uobičajena scena tijekom Božića, to je i dalje jedan od najpopularnijih poklona kroz cijelu godinu.

Stoga možete razmisliti o tome da svojim zaposlenicima poklonite lijepu kutiju s čokoladnim poklonima kao dio svojih nastojanja darivanja zaposlenika.

Udobni jastuci

Satima uspravno sjediti na stolici i raditi nije nimalo lako. Zaposlenici se često suočavaju s vrelinom ovog problema u obliku bolova u leđima i drugih problema povezanih s mišićima.

Dakle, kako biste pomogli svojim zaposlenicima da ublaže ovaj problem, možete pokloniti simpatične jastuke koje mogu koristiti za veću udobnost dok neprestano sjede (i da bolje rade 😉 )

Modna Katedra je tu da vam olakša. Izgradnja partnerstva ono je što radimo najbolje.

Obratite nam se s povjerenjem.

Ponosimo se upoznavanjem svakog našeg klijenata i radom s tvrtkama na velikim i malim projektima.

Hvala na čitanju 🙂

? info@modnakatedra.com

Facebook

Instagram

LinkedIn