Početna / Blog / Sputnik - Centar ruskog jezika X Modna Katedra

Sputnik – Centar ruskog jezika X Modna Katedra

31.05.2021.

Tečaj ruskog jezika u Sputniku (www.sputnik-centar.hr) je najbolji odabir za one koji cijene svoje vrijeme i traže kvalitetu. Učiti ruski po Sputnikovoj metodi čini proces usvajanja jezika jednostavnim i zabavnim. Kao specijalizirani centar za poduku ruskog, Sputnik svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju i rusku kulturu i običaje. Još jedna odlična stvar koju je Sputnik omogućio svojim polaznicima su brendirane hoodice napravljene samo za njih. Zašto i kako se Centar ruskog jezika odlučio za ovaj pothvat, u suradnji s Modnom Katedrom, donosimo u današnjem blogu

  1. Kako ste čuli za Modnu Katedru?

Već neko vrijeme pratim suradnju Modne Katedre i nekih zagrebačkih fakulteta i mercha koje ste za njih radili. Pomislila sam kako izvrsno izgledaju da bih ih i sama nosila da nisam studentica (ili nekad bila) tog fakulteta. Upravo u tom trenu se rodila ideja da bismo voljeli napraviti hoodie koji bi predstavljao jedan od naših centara, točnije Sputnik centar ruskog jezika, a opet bio lijep i moderan da privuče i ostale zaljubljenike u ono što radimo – poučavanje ruskog jezika i kulture.

2. Što je utjecalo na Vašu odluku da odlučite poslovati s nama?

Kako je naš posao izuzetno dinamičan, raspored vrlo često pun događanja, a nove ideje stalno izviru, jako nam je bilo važno da imamo nekog tko će nas stručno (a i brzo) voditi kroz proces i biti nam dostupan za sva pitanja na ovom projektu.

Prvi susret je dakako bio putem web stranice koja je vrlo informativna, jasna te pregledna. Nakon telefonskog razgovora, detaljnih objašnjenja vezanih uz kvalitetu hoodica, vrsta printeva i roka isporuke, znali smo da želimo poslovati s Modnom Katedrom.

3. Biste li nas, i ako da, zašto nekome preporučili? (kvaliteta robe i usluge, ljubaznost)

Svakako! Vaša ponuda nudi sjajan omjer kvalitete i cijene, a u prilog vam svakako ide dostupnost za sva pitanja, brzina isporuke i ljubaznost.

4. Jako je zanimljivo da je Sputnik centar ruskog jezika iskazao interes za vlastitim merch-om, zašto Vam je važno da članovi nose brendirane hoodice?

Sputnik centar ruskog jezika djeluje već 15 godina i prepoznatljivo je mjesto za učenje ruskog jezika, upoznavanje i uživanje u ruskoj kulturi. Znali smo da će hoodice biti puni pogodak za sve naše članove koji s nama uče ruski, sudjeluju na našim putovanjima u Rusiju, ruskim aktivnostima i radionicama.

5. Zašto baš plava i bijela boja?

One su zapravo boje našeg loga, kao i ruske kupolice na njemu, naše članove asociraju na mjesto gdje uče ruski. Isto tako, plava boja koju smo odabrali za naš logo je ugodna plava, vrlo lijepa te smo bili uvjereni da će ljudima izvrsno pristajati.

6. Jeste li razmišljali uz postojeće boje, uzeti različite boje za različite jezike?

Svaki naš centar koji djeluje unutar Instituta Sputnik će imati svoju posebnu priču mercha i veselimo se u skorijoj budućnosti pokazati što pripremamo. Sputnik centar ruskog jezika će u budućnosti, osim samih hoodica, sasvim zasigurno imati i drugu zanimljivu ponudu mercha.

Ako i Vi želite napraviti nešto posebno za svoje zaposlenike, polaznike, članove i slično, posjetite našu web stranicu www.modnakatedra.com gdje možete pronaći našu ponudu.