Početna / Blog / Unikatni pokloni za Vaše klijente i zaposlenike: Izrazite zahvalnost sa stilom

Unikatni pokloni za Vaše klijente i zaposlenike: Izrazite zahvalnost sa stilom

13.10.2023.

Kada je riječ o poklonima, nije samo darovani predmet važan, već i poruka koju šaljemo. Pokloni za vaše klijente i zaposlenike ne samo da izražavaju vašu zahvalnost, već također odražavaju vaš brend i poslovnu kulturu. Iz tog razloga, izbor unikatnih poklona može napraviti ogromnu razliku.

Dajte nam priliku da vas inspiriramo s nekoliko izvanrednih ideja koje će sigurno oduševiti i vaše klijente i zaposlenike.

Personalizirane tote torbe za svaki dan

Tote torbe su praktičan i popularan dar, ali zašto ne bi otišli korak dalje? Naše personalizirane tote torbe omogućavaju vam da stvorite unikatne dizajne koji će se svidjeti vašim klijentima i zaposlenicima. Odaberite boje, dodajte vaš logo ili inspirirajte se trendovima – izbor je na vama.

Šalice s pričom

Šalice su klasičan poklon, ali one s pričom imaju poseban šarm. Pomoći ćemo vam dizajnirati šalice koje će ispričati priču o vašem brendu ili važnim trenucima u vašoj kompaniji. Svaki gutljaj kave ili čaja postat će podsjetnik na vašu vrijednu suradnju.

Personalizirane majice za timski duh

Za svoje zaposlenike, osobito ako radite u većem timu, razmislite o personaliziranim majicama. Svaki član tima može imati svoje ime na majici, a opet može biti dio zajedničkog dizajna koji ističe timski duh.

Eko-friendly ideje

Ako vaša tvrtka cijeni održivost i odgovornost prema okolišu, razmislite o ekološkim poklonima. Reciklirani blokovi za bilješke, bambusove četkice za zube, ili pamučne vrećice s ekološkim porukama odličan su način da svoju zahvalnost spojite s brigom za okoliš.

Ručni rad

Svaki poklon koji je ručno izrađen nosi poseban šarm. Primateljima se često sviđa osjećaj povezanosti s kreativnim procesom, što dodatno produbljuje odnose i ostavlja trajni pečat u njihovom srcu.

Npr. Poklonite ovaj set (slika prikazana iznad) od tri glinene posude od terakote svojim kolegama, klijentima ili partnerima, i omogućite im uzgoj vlastitog malog vrta s biljkama poput mente, peršina i bosiljka. Ovaj dar donosi ne samo korist u kuhinji, obogaćujući okuse njihovih jela, već i dodaje estetski ugođaj i zelenilo u njihov dom ili ured. Ovisno o klimatskim uvjetima, biljke se mogu postaviti i na otvorenom.

Vaši klijenti i zaposlenici zaslužuju najbolje, a unikatni pokloni su način da to i pokažete. Kontaktirajte nas kako bismo zajedno osmislili poklone koji će zadovoljiti njihove ukuse i osnažiti vaše poslovne odnose.

Hvala na čitanju 🙂

? info@modnakatedra.com

Facebook

Instagram

LinkedIn