EFZG hoodie

1 Recenzije
5.00 out of 5

0.00 Kn

Sale!
EFZG hoodie
EFZG hoodie
EFZG hoodie
EFZG hoodie detalj

EFZG hoodie

1 Recenzije
5.00 out of 5
5.00 out of 5
(1 customer review)

0.00 Kn

Studiraš Ekonomiju? EFZG hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i ponosno prošeći gradom.

EFZG hoodie službena je hoodie majica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu namjenjena svim sadašnjim, budućim i alumni studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

 • Boja : svijetlo siva
 • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
 • Podstava: brušeni pliš
 • Kroj: muški/ženski sportski (regular fit)

EFZG hoodie

EFZG hoodie osmišljena je suradnjom Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta i uprave Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Kao takva namjenjena je studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima. EFZG hoodie prva hoodie iz radionice modnakatedra.com tima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u muškim i ženskim veličinama – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Svaka EFZG hoodie dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Ekonomski fakultet Zagreb dio je Sveučilišta u Zagrebu. Početkom djelovanja današnjeg Ekonomskog fakulteta smatra se Visoka škola za trgovinu i promet u Zagrebu, formalno osnovana 1920. godine. Svrha je osnivanja Visoke škole za trgovinu i promet pružanje temeljite teorijske naobrazbe u područjima bankarstva, domaće i međunarodne trgovine, prometa, konzularne službe, osiguranja. Danas Ekonomski fakultet Zagreb ima visok ugled u obrazovanju stručnjaka u područjima ekonomije i poslovne ekonomije. Iz godine u godinu interes mladih za studij na Fakultetu sve je veći. Razvitkom suvremenih obrazovnih programa te poticanjem znansţvenog i istraživačkog želi se opravdati očekivanja studenata. Glavna vrijednost Ekonomskog fakulteta Zagreb su njegovi završeni studenti čiji broj od osnutka do danas iznosi preko 75.000 na različitim razinama studija.

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

1 review for EFZG hoodie

 1. Ivana Despot
  5 out of 5

  :

  Preudobna majica, hvala još jednom za zamjenu. Super ste :)

Dodaj recenziju

EFZG hoodie

Dodaj recenziju


*Obavezno