EFZG t-shirt

0.00 Kn

Sale!
EFZG tshirt
EFZG tshirt
EFZG tshirt
EFZG tshirt detalj

EFZG t-shirt

0.00 Kn

Studiraš Ekonomiju i već imaš EFZG hoodie? EFZG t-shirt najbolja je zamjena tvojoj EFZG hoodie u vrućim ljetnim mjesecima.

Službenu t-shirt Ekonomskog fakulteta za tebe su osmislili Studentski zbor Ekonomskog fakulteta i modnakatedra.com tim.

  • Boja : bijela
  • Sastav : 190% pamuk
  • Kroj: unisex sportski (regular fit)

EFZG T-shirt

Suradnjom Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta i uprave Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nastala je EFZG t-shirt. EFZG t-shirt simbol je studenata i njihove pripadnosti fakultetu.

T-shirt je krojena od 190g/m² materijala (sirovinski sastav: 100% pamuk) ugodnog za nošenje. Model je klasičnog sportskog kroja a dostupna je u unisex veličinama S, M, L, XL, XXL. Svaka EFZG t-shirt dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Ekonomski fakultet Zagreb dio je Sveučilišta u Zagrebu. Početkom djelovanja današnjeg Ekonomskog fakulteta smatra se Visoka škola za trgovinu i promet u Zagrebu, formalno osnovana 1920. godine. Svrha je osnivanja Visoke škole za trgovinu i promet pružanje temeljite teorijske naobrazbe u područjima bankarstva, domaće i međunarodne trgovine, prometa, konzularne službe, osiguranja. Danas Ekonomski fakultet Zagreb ima visok ugled u obrazovanju stručnjaka u područjima ekonomije i poslovne ekonomije. Iz godine u godinu interes mladih za studij na Fakultetu sve je veći. Razvitkom suvremenih obrazovnih programa te poticanjem znansţvenog i istraživačkog želi se opravdati očekivanja studenata. Glavna vrijednost Ekonomskog fakulteta Zagreb su njegovi završeni studenti čiji broj od osnutka do danas iznosi preko 75.000 na različitim razinama studija.

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

EFZG tshirt

Budi prvi koji ce napisati recenziju “EFZG t-shirt”


*Obavezno