FBF hoodie

0.00 Kn

Sale!
FBF hoodie
FBF hoodie
FBF hoodie
FBF hoodie detalj

FBF hoodie

0.00 Kn

Studiraš na FBF-u? FBF hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i ponosno prošeći gradom.

FBF hoodie službena je hoodie majica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu namjenjena svim sadašnjim, budućim i alumni studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

  • Boja : svijetlo siva
  • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
  • Podstava: brušeni pliš
  • Kroj: unisex sportski (regular fit)

FBF hoodie

FBF hoodie osmišljena je suradnjom Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske, uprave fakulteta i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u unisex veličinama – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Svaka FBF hoodie dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Farmaceutsko-biokemijski fakultet obrazuje buduće magistre farmacije i magistre medicinske biokemije te im kroz poslijediplomske programe, doktorski studij i nekoliko specijalističkih studija, pruža mogućnost cjeloživotnog usavršavanja. Nastavni sadržaji utemeljeni na 130 godina tradicije Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, prilagođeni su suvremenim potrebama farmaceutske industrije, javnog ljekarništva te medicinsko-biokemijske dijagnostike osiguravajući na taj način budućim farmaceutima i medicinskim biokemičarima širok spektar mogućnosti zaposlenja. Osim kroz nastavne aktivnosti, znanja i vještine studenti imaju priliku stjecati kroz znanstvene, stručne i društvene aktivnosti kojima Fakultet obiluje. Putem bogate mreže domaćih i međunarodnih znanstveno-stručnih udruga, studenti svoja profesionalna iskustva mogu stjecati na drugim visokoškolskim i znanstvenim institucijama, u farmaceutskoj industriji, bolnicama i javno-zdravstvenim institucijama.

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

FBF hoodie

Budi prvi koji ce napisati recenziju “FBF hoodie”


*Obavezno