FER hoodie

2 Recenzije
5.00 out of 5

250.00 Kn

Sale!
FER hoodie
FER hoodie
FER hoodie
FER hoodie detalj

FER hoodie

2 Recenzije
5.00 out of 5
5.00 out of 5
(2 customer reviews)

250.00 Kn

Studiraš na FER-u? FER hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i ponosno prošeći gradom.

FER hoodie službena je hoodie majica Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu namjenjena svim sadašnjim, budućim i alumni studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

 • Boja : svijetlo siva
 • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
 • Podstava: brušeni pliš
 • Kroj: muški/ženski sportski (regular fit)

FER hoodie

FER hoodie osmišljena je suradnjom  KSET kluba i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je prvenstveno studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera (80% pamuk, 20% poliester). Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u muškim i ženskim veličinama – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Svaka FER hoodie dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Fakultet elektrotehnike i računarstva osnovan je 1956. godine. Od akademske godine 2005./2006. studijski programi usklađeni su s načelima Bolonjskoga procesa uz dvorazinsku organizaciju. Studijski programi također su od 2006. međunarodno priznati akreditacijom agencije ASIIN. Vrijeme provedeno u nastavi svedeno je na oko 22 sata tjedno na preddiplomskom odnosno oko šesnaest sati tjedno na diplomskom studiju. Za sve predmete provodi se kontinuirana provjera znanja putem domaćih zadaća, testova na računalu i međuispita. U izvođenju dodiplomskog, preddiplomskog i diplomskog studijskog programa, na koje je ukupno upisano oko 3.300 studenata, sudjeluje više od 162 nastavnika, oko 160 znanstvenih novaka i suradnika te 185 ostalih zaposlenika. Prvostupnici (baccalaureus) koji završe ovaj fakultet aktivno djeluju u najnaprednijim i najrasprostranjenijim granama današnjice – energetskim, elektroničkim, računarskim, informacijskim i komunikacijskim tehnologijama.

-FER hoodie možeš kupiti i u prostorijama KSET kluba!

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm
Model

Muški, Ženski, Unisex

2 reviews for FER hoodie

 1. tamara.kopri
  5 out of 5

  :

  Ode moja FER hoodie u švajcarsku :) vrijeme je za nabavku nove!

 2. Tomislav Didak
  5 out of 5

  :

  FER hoodie je definitivno najljepša

Dodaj recenziju

FER hoodie

Dodaj recenziju


*Obavezno