FKIT hoodie

0.00 Kn

Sale!
FKIT hoodie
FKIT hoodie
FKIT hoodie
FKIT hoodie detalj

FKIT hoodie

0.00 Kn

Studiraš na FKIT-u? FKIT hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i ponosno prošeći gradom.

FKIT hoodie službena je hoodie majica Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu namjenjena svim sadašnjim, budućim i alumni studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

  • Boja : bijela
  • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
  • Podstava: brušeni pliš
  • Kroj: muški – ženski (regular fit)

FKIT hoodie

FKIT hoodie osmišljena je suradnjom uprave Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu  i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u muškim i ženskim veličinama – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Svaka FKIT hoodie dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije visoko je učilište koje obrazuje stručnjake iz područja tehničkih znanosti, polja kemijskog inženjerstva i polja drugih temeljnih tehničkih znanosti, te iz područja prirodnih znanosti, polja kemije. Na Fakultetu se izvode sveučilišni preddiplomski, diplomski i poslijediplomski znanstveni studiji, na kojima se stječu znanja bitna za razvoj održivih kemijskih procesa i njihovu primjenu u proizvodnji, razvoj materijala, procesa posebne namjene te razvoj metoda kontrole kvalitete. Korijeni Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije sežu u 1919. godinu, kada je utemeljena Tehnička visoka škola u Zagrebu s ciljem “da podaje temeljitu teoretsku, a koliko je moguće i praktičnu naobrazbu za ona tehnička zvanja, kojih su struke u zavodu zastupljene“.

 – FKIT hoodie možeš kupiti i u fan shopu na Fakultetu!

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

FKIT hoodie

Budi prvi koji ce napisati recenziju “FKIT hoodie”


*Obavezno