FPZ hoodie

0.00 Kn

Sale!
FPZ hoodie
FPZ hoodie
FPZ hoodie
FPZ hoodie detalj

FPZ hoodie

0.00 Kn

Studiraš Promet? FPZ hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i ponosno prošeći gradom.

FPZ hoodie službena je hoodie majica Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu namjenjena svim sadašnjim, budućim i alumni studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

  • Boja : svijetlo siva
  • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
  • Podstava: brušeni pliš
  • Kroj: unisex sportski (regular fit)

FPZ hoodie

FPZ hoodie osmišljena je suradnjom Studentskog zbora Prometnog fakulteta, uprave fakulteta i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u unisex veličinama – S, M, L, XL, XXL. Svaka FPZ hoodie dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Fakultet prometnih znanosti visoko je učilište iz područja tehničkih znanosti, polja tehnologija prometa i transporta. Prometni je sustav tehnička cjelovita tvorevina, čija je svrha obavljanje prijevoza i/ili prijenosa transportiranih entiteta (čovjek, roba, informacija). Učinkovitost prometnog sustava očituje se u tehničkom, tehnološkom, ekološkom, organizacijskom i ekonomskom smislu. U tom smislu studij prometa obuhvaća istraživanje, razvoj, prijenos znanja i obrazovanje stručnjaka prometnoga profila. Tradicija Fakulteta prometnih znanosti veže se uz 1962. godinu kad je utemeljen studij PTT prometa. Danas na Fakultetu djeluje 180 djelatnika, od toga 121 je nastavno osoblje, a u administraciji i ostalim službama 59 djelatnika.

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

FPZ hoodie

Budi prvi koji ce napisati recenziju “FPZ hoodie”


*Obavezno