FPZ t-shirt

0.00 Kn

Sale!
FPZ t-shirt
FPZ t-shirt
FPZ t-shirt

FPZ t-shirt

0.00 Kn

Studiraš Promet i već imaš FPZ hoodie? FPZ t-shirt najbolja je zamjena tvojoj FPZ hoodie u vrućim ljetnim mjesecima.

Službenu t-shirt Fakulteta prometnih znanosti za tebe su osmislili Studentski zbor Ekonomskog fakulteta i modnakatedra.com tim.

  • Boja : plava
  • Sastav : 100% pamuk
  • Kroj: unisex sportski (regular fit)

FPZ T-shirt

Suradnjom Studentskog zbora Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i uprave Fakulteta prometnih znanosti nastala je FPZ t-shirt. FPZ t-shirt simbol je studenata i njihove pripadnosti fakultetu.

T-shirt je krojena od 190g/m² materijala (sirovinski sastav: 100% pamuk) ugodnog za nošenje. Model je klasičnog sportskog kroja a dostupna je u unisex veličinama S, M, L, XL, XXL. Svaka FPZ t-shirt dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Fakultet prometnih znanosti visoko je učilište iz područja tehničkih znanosti, polja tehnologija prometa i transporta. Prometni je sustav tehnička cjelovita tvorevina, čija je svrha obavljanje prijevoza i/ili prijenosa transportiranih entiteta (čovjek, roba, informacija). Učinkovitost prometnog sustava očituje se u tehničkom, tehnološkom, ekološkom, organizacijskom i ekonomskom smislu. U tom smislu studij prometa obuhvaća istraživanje, razvoj, prijenos znanja i obrazovanje stručnjaka prometnoga profila. Tradicija Fakulteta prometnih znanosti veže se uz 1962. godinu kad je utemeljen studij PTT prometa. Danas na Fakultetu djeluje 180 djelatnika, od toga 121 je nastavno osoblje, a u administraciji i ostalim službama 59 djelatnika.