GEOF hoodie

250.00 Kn

Sale!
GEOF hoodie
GEOF hoodie
GEOF hoodie
GEOF hoodie detalj

GEOF hoodie

250.00 Kn

Studiraš na Geodeziji? GEOF hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i ponosno odšeći na terensku praksu.

GEOF hoodie službena je hoodie majica Geodetskog fakulteta u Zagrebu namjenjena svim sadašnjim, budućim i alumni studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

  • Boja : svijetlo siva
  • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
  • Podstava: brušeni pliš
  • Kroj: muški i ženski (regular fit)

GEOF hoodie

GEOF hoodie osmišljena je suradnjom Studentskog zbora Geodetskog fakulteta, uprave fakulteta i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je prvenstveno studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u muškim i ženskim veličinama – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Svaka GEOF hoodie dolazi tvornički upakirana u celofansku vrećicu za majice te posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Geodetski fakultet visoko je učilište iz znanstvenog područja tehničkih znanosti, polja geodezije. Na Geodetskom fakultetu organiziraju se preddiplomski, diplomski, poslijediplomski doktorski i poslijediplomski specijalistički studij geodezije i geoinformatike. Preddiplomski studij traje tri godine, diplomski studij dvije godine, poslijediplomski doktorski studij tri godine, a poslijediplomski specijalistički jednu godinu. Studij geodezije i geoinformatike pripada tehničkim studijima i kao takav zahtijeva sklonost i dobro znanje matematike, fizike i informatike. Za visokoobrazovanim inženjerima tehničkih struka, posebno to vrijedi i za geodete i geoinformatičare, potražnja je velika i u Hrvatskoj i u inozemstvu. Geodetski fakultet nudi studentima kvalitetan i dobro organiziran studij. Terenski rad sastavni je dio geodetskih poslova, i ovaj je studij za sve koji žele svoj posao obavljati i izvan ureda, na svježem zraku, uvijek u pokretu, ali i s velikom odgovornosti, doista odličan izbor. Sve što se nalazi u prostoru smjestio je ili položaj odredio geodetski stručnjak. Geodezija i pogotovo geoinformatika interdisciplinarne su struke te su mogućnosti za rad i suradnju s drugim strukama velike.

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm
Model

Muški, Ženski

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

GEOF hoodie

Budi prvi koji ce napisati recenziju “GEOF hoodie”


*Obavezno