HS hoodie

250.00 Kn

Sale!
HS hoodie
HS hoodie
HS hoodie
HS hoodie detalj

HS hoodie

250.00 Kn

Studiraš na Hrvatskim studijima? HS hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i ponosno prošeći gradom.

HS hoodie službena je hoodie majica Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu namjenjena svim sadašnjim, budućim i alumni studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

  • Boja : svijetlo siva
  • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
  • Podstava: brušeni pliš
  • Kroj: unisex sportski (regular fit)

HS hoodie

HS hoodie osmišljena je suradnjom Studentskog zbora Hrvatskih studija, uprave fakulteta i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u unisex veličinama – S, M, L, XL, XXL. Svaka HS hoodie dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su 1992. kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Inicijativa je krenula od potrebe za uvođenjem određenih društvenih i filozofskih predmeta na Sveučilište koji do tada ili nisu uopće postojali ili su bili ideološki opterećeni. Godinu dana kasnije prihvaćeni prijedlozi da se sadržaj dvosemestralnoga Studija hrvatske filozofije i društva proširi određenim disciplinama i prema uzoru na slične studije zaokruži i pretvori u – Hrvatske studije. Procedura kojom su se Hrvatski studiji ustrojili kao redovit studij u okviru Sveučilišta u Zagrebu okončana je prihvaćanjem nastavnog plana i programa ovog visokog učilišta na sjednici Znanstveno-nastavnog vijeća Sveučilišta u Zagrebu 28. rujna 1993. Na temelju obnovljenih nastavnih programa u skladu s novim Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i bolonjskim procesom svi studiji Hrvatskih studija ustrojeni su u sustavu 3+2+3, što znači da preddiplomski studij traje tri godine, diplomski dvije i doktorski tri godine. Svi preddiplomski studiji mogu se studirati u dvopredmetnoj kombinaciji (osim psihologije), a svi diplomski studiji su jednopredmetni. Studij filozofije i latinskog jezika su isključivo dvopredmetni.

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

HS hoodie

Budi prvi koji ce napisati recenziju “HS hoodie”


*Obavezno