PFRI hoodie Grey Edition

249.99 Kn 140.00 Kn

PFRI hoodie
PFRI hoodie
PFRI hoodie
PFRI hoodie detalj

PFRI hoodie Grey Edition

249.99 Kn 140.00 Kn

Studiraš na Pomorskom fakultetu? PFRI hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i uživaj na palubi.

PFRI hoodie službena je hoodie majica Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci namjenjena svim sadašnjim, budućim i alumni studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

  • Boja : svijetlo siva
  • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
  • Podstava: brušeni pliš
  • Kroj: muški – ženski sportski (regular fit)

PFRI hoodie

PFRI hoodie osmišljena je suradnjom Studentskog zbora Pomorskog fakulteta, uprave fakulteta i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je prvenstveno studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u muškim i ženskim veličinama – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Svaka PFRI hoodie dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci najstarija je sastavnica Sveučilišta u Rijeci te najstarije i najveće visoko pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi. Pomorski fakultet u Rijeci pušta korijenje djelovanja još od 1866. g. kada je u Rijeci počela s radom austrougarska Vojno-pomorska akademija koja je djelovala sve do 1914. godine. Godine 1949. osnovana je Viša pomorska škola u Rijeci koja se 1978. preustrojava u Fakultet za pomorstvo i saobraćaj i postaje sastavnicom Sveučilišta u Rijeci. Godine 1998. Pomorski fakultet preustrojen je u dvije institucije: Visoku pomorsku školu sa stručnim studijima i Odjel za pomorstvo Sveučilišta u Rijeci za izvođenje sveučilišnoga dodiplomskog i poslijediplomskog znanstvenog studija. Godine 2001. Odjel za pomorstvo i Visoka pomorska škola ponovno se integriraju u Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci. Pomorski fakultet u Rijeci je član Međunarodnog Izvršnog Odbora Međunarodne Asocijacije Pomorskih Sveučilišta koja okuplja više od 50 vodećih pomorskih Sveučilišta i Fakulteta sa svih kontinenata iz čitavog svijeta.

-PFRI hoodie možeš kupiti i u Studentskoj veslačkoj udruzi na Fakultetu!

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

PFRI hoodie

Budi prvi koji ce napisati recenziju “PFRI hoodie Grey Edition”


*Obavezno