PFRI t-shirt

0.00 Kn

PFRI t-shirt
PFRI t-shirt
PFRI t-shirt
PFRI t-shirt detalj

PFRI t-shirt

0.00 Kn

Studiraš na Pomorskom fakultetu i već imaš PFRI hoodie? PFRI t-shirt najbolja je zamjena tvojoj PFRI hoodie u vrućim ljetnim mjesecima.

Službenu t-shirt Pomorskog fakulteta za tebe su osmislili Studentski zbor Ekonomskog fakulteta i modnakatedra.com tim.

  • Boja : tamno plava
  • Sastav : 100% pamuk
  • Kroj: unisex sportski (regular fit)

PFRI T-shirt

Suradnjom Studentskog zbora Pomorskog fakulteta u Rijeci i uprave fakulteta nastala je PFRI t-shirt. PFRI t-shirt simbol je studenata i njihove pripadnosti fakultetu.

T-shirt je krojena od 190g/m² materijala (sirovinski sastav: 100% pamuk) ugodnog za nošenje. Model je klasičnog sportskog kroja a dostupna je u unisex veličinama S, M, L, XL, XXL. Svaka PFRI t-shirt dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci najstarija je sastavnica Sveučilišta u Rijeci te najstarije i najveće visoko pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi. Pomorski fakultet u Rijeci pušta korijenje djelovanja još od 1866. g. kada je u Rijeci počela s radom austrougarska Vojno-pomorska akademija koja je djelovala sve do 1914. godine. Godine 1949. osnovana je Viša pomorska škola u Rijeci koja se 1978. preustrojava u Fakultet za pomorstvo i saobraćaj i postaje sastavnicom Sveučilišta u Rijeci. Godine 1998. Pomorski fakultet preustrojen je u dvije institucije: Visoku pomorsku školu sa stručnim studijima i Odjel za pomorstvo Sveučilišta u Rijeci za izvođenje sveučilišnoga dodiplomskog i poslijediplomskog znanstvenog studija. Godine 2001. Odjel za pomorstvo i Visoka pomorska škola ponovno se integriraju u Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci. Pomorski fakultet u Rijeci je član Međunarodnog Izvršnog Odbora Međunarodne Asocijacije Pomorskih Sveučilišta koja okuplja više od 50 vodećih pomorskih Sveučilišta i Fakulteta sa svih kontinenata iz čitavog svijeta.

-PFRI t-shirt možeš kupiti i u Studentskoj veslačkoj udruzi na Fakultetu!

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

PFRI t-shirt

Budi prvi koji ce napisati recenziju “PFRI t-shirt”


*Obavezno