PRAVO hoodie

250.00 Kn

Comin' Soon!
PRAVO hoodie
PRAVO hoodie
PRAVO hoodie

PRAVO hoodie

250.00 Kn

Studiraš na Pravu? PRAVO hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i ponosno prošeći gradom.

PRAVO hoodie službena je hoodie majica Pravnog fakulteta u Zagrebu namjenjena svim sadašnjim, budućim i bivšim studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

  • Boja : navy blue
  • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
  • Podstava: brušeni pliš
  • Kroj: muški/ženski sportski (regular fit)

PRAVO hoodie

PRAVO hoodie osmišljena je suradnjom uprave Pravnog fakulteta u Zagrebu  i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je prvenstveno studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u muškim i ženskim veličinama – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Svaka PRAVO hoodie dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Pravni fakultet u Zagrebu jedan je od najstarijih fakulteta u Hrvatskoj. Osnovan je 1776. godine u okviru Kraljevske akademije znanosti, a danas se nalazi u sastavu fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U sklopu kolegija na fakultetu izučava se pravni, upravno-politički i gospodarski sustav Republike Hrvatske. Studijski program podjeljen je na diplomski i poslijediplomski studij u trajanju od 5  odnosno 3 godine a njegovim završetkom polaznici su osposobljeni za obavljanje pravosudnih funkcija, pravnih poslova u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi, javnim službama i gospodarstvu te za obavljanje odvjetničke i javnobilježničke službe.

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

PRAVO hoodie

Budi prvi koji ce napisati recenziju “PRAVO hoodie”


*Obavezno