RGNF hoodie

249.99 Kn 199.99 Kn

Comin' Soon!
RGNF hoodie
RGNF hoodie
RGNF hoodie

RGNF hoodie

249.99 Kn 199.99 Kn

Studiraš na RGNF-u? RGNF hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog fakulteta i ponosno prošeći gradom.

RGNF hoodie službena je hoodie majica Rudarsko geološko naftnog fakulteta u Zagrebu namjenjena svim sadašnjim, budućim i bivšim studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

  • Boja : svijetlo siva
  • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
  • Podstava: brušeni pliš
  • Kroj: unisex sportski (regular fit)

 

RGNF hoodie

RGNF hoodie osmišljena je suradnjom Studentskog zbora Rudarsko geološko naftnog fakulteta, uprave fakulteta i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je prvenstveno studentima kao oblik isticanja pripadnosti fakultetu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u unisex veličinama – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Svaka RGNF hoodie dolazi upakirana u posebno dizajniranu kutiju.

O fakultetu

Rudarsko-geološko-naftni fakultet (RGNF) visoko je učilište koje obrazuje stručnjake iz područja tehničkih znanosti, polja rudarstva, nafte i geološkoga inženjerstva, te iz područja prirodnih znanosti, polja geoznanosti. Na RGNF-u izvode se sveučilišni preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji iz rudarstva, geološkoga inženjerstva, geologije i naftnoga rudarstva.

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

RGNF hoodie

Budi prvi koji ce napisati recenziju “RGNF hoodie”


*Obavezno