UNIDU hoodie

3 Recenzije
5.00 out of 5

249.99 Kn 199.99 Kn

UNIDU hoodie Službena hoodie Sveučilišta u Dubrovniku - modnakatedra.com
UNIDU hoodie
UNIDU hoodie

UNIDU hoodie

3 Recenzije
5.00 out of 5
5.00 out of 5
(3 customer reviews)

249.99 Kn 199.99 Kn

Studiraš na Sveučilištu u Dubrovniku? UNIDU hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog sveučilišta i ponosno prošeći gradom.

UNIDU hoodie službena je hoodie majica Sveučilišta u Dubrovniku namjenjena svim sadašnjim, budućim i bivšim studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

 • Boja : burgundy
 • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
 • Podstava: brušeni pliš
 • Kroj: muški/ženski sportski (regular fit)

UNIDU hoodie

UNIDU hoodie osmišljena je suradnjom Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku, uprave Sveučilišta u Dubrovniku i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je prvenstveno studentima kao oblik isticanja pripadnosti Sveučilištu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u muškim i ženskim veličinama – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Svaka UNIDU hoodie dolazi upakirana u kutiji.

O sveučilištu

Sveučilište u Dubrovniku osnovano je 2003. godine na temeljima vrlo duge tradicije, koja seže do 17. stoljeća. Tad je, naime, započeo s radom Collegium Rhagusinum, prva javna visokoobrazovna ustanova u Dubrovniku, na kojoj je studirao i Ruđer Bošković. Moderno visoko obrazovanje počinje s Višom pomorskom školom, potom Fakultetom za vanjsku trgovinu i turizam, Pomorskim fakultetom te Veleučilištem u Dubrovniku. Sljednik svih njih je Sveučilište u Dubrovniku. Ono je po svojim programima, po svojoj organizaciji i tehničkoj opremljenosti vrlo suvremena visokoškolska ustanova. U akademskoj 2014./2015. godini na Sveučilištu u Dubrovniku izvodi se 12 trogodišnjih sveučilišnih preddiplomskih studija, 2 trogodišnja stručna preddiplomska studija, 12 dvogodišnjih sveučilišnih diplomskih studija, 1 poslijediplomski specijalistički studij i 8 međusveučilišnih doktorskih studija.

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

3 reviews for UNIDU hoodie

 1. Ana Omazić
  5 out of 5

  :

  Super izgleda :)

  • Miro

   :

   Hvala! Puno smo truda uložili da hoodie Sveučilišta u Dubrovniku izgleda dostojno statusu sveučilišta! :)

 2. Ines Vlainić
  5 out of 5

  :

  Vidjela sam je na smotri, super je :)

 3. Dinko
  5 out of 5

  :

  Lijepo je vidjeti kako projekt “HOODIE” tadašnjeg saziva Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku ostavlja traga. :))))
  . . . GO HOODIE GO . . .

Dodaj recenziju

UNIDU hoodie Službena hoodie Sveučilišta u Dubrovniku - modnakatedra.com

Dodaj recenziju


*Obavezno