UNIPU hoodie

249.99 Kn 199.99 Kn

Sale!
UNIPU hoodie
UNIPU hoodie

UNIPU hoodie

249.99 Kn 199.99 Kn

Studiraš na Sveučilištu u Puli? UNIPU hoodie napravili smo baš za tebe! Obuci boje svog Sveučilišta i ponosno prošeći gradom.

UNIPU hoodie službena je hoodie majica Sveučilišta Juraj Dobrilo u Pulli namjenjena svim sadašnjim, budućim i alumni studentima ali i onima koji se tako osjećaju.

  • Boja : crna
  • Sastav : 80% pamuk, 20% poliester
  • Podstava: brušeni pliš
  • Kroj: muški/ženski sportski (regular fit)

UNIPU hoodie

UNIPU hoodie osmišljena je suradnjom Studentskog zbora Sveučilišta u Puli i modnakatedra.com tima. Kao takva namjenjena je studentima kao oblik isticanja pripadnosti sveučilištu i njegovim vrijednostima.

Hoodie je krojena od 280g/m² materijala, mješavine pamuka i poliestera. Podstava hoodie je od mekanog brušenog pliša ugodnog za nošenje. Hoodie je klasičnog sportskog kroja dostupnog u muškim i ženskim veličinama – S, M, L, XL, XXL. Svaka UNIPU hoodie dolazi tvornički upakirana u celofansku vrećicu za majice i kutiju.

O fakultetu

Osnivanje Sveučilišta u Puli na početku XXI. stoljeća važan je dio preustroja visokoga školstva u Hrvatskoj. Prerastanje visokoškolskih institucija u samostalno sveučilište i njegovo ustrojavanje kao sveučilišta odjelskoga (departmanskog) tipa složen je pothvat. U promišljanju Sveučilišta u Puli važne su povijesne i kulturne pretpostavke višestoljetnoga položaja i razvoja Istre. Povijesno­tradicijske, odgojno­obrazovne i druge pretpostavke kulturnoga razvoja važni su čimbenici za osnivanje Sveučilišta u Puli. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli osnovano je Zakonom o osnivanju Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli 29. rujna 2006. godine a danas je jedinstveno, otvoreno, inkluzivno i prepoznatljivo Sveučilište, usmjereno k održivom razvoju, povijesnom, kulturnom i prirodnom nasljeđu, te povezano s društvenom zajednicom.

Težina 0.625 kg
Dimenzije 90 x 60 x 90 cm

Recenzije

Trenutno nema receznzija.

Dodaj recenziju

UNIPU hoodie

Budi prvi koji ce napisati recenziju “UNIPU hoodie”


*Obavezno