Početna / Blog / Kako personalizirati poslovni merch

Kako personalizirati poslovni merch

13.07.2022.

Brendiranje vlastitog poslovanja može izravno dovesti do bolje prodaje proizvoda ili usluga kojima se bavite. Kako? Efektivan brending koji predstavlja srž poslovanja na ispravan način i publici jasno komunicira svoju poruku, dovodi do veće mogućnosti uočavanja i percepcije o pojedinom brendu. Samim time, ciljana publika stvara i bolju sliku o brendu, koja dovodi do veće razine povjerenja. Rezultat prepoznatljivosti brenda izravno je i veća prodaja, s obzirom na to da publika uvijek između više izbora bira onaj koji im je poznatiji.

Proces izrade mercha nikad nije bio jednostavniji. Bez obzira imate li jasnu viziju ili samo želite stvoriti nešto za svoj tim i klijente, Modna katedra dostavlja vam mock up kako biste točno znali što dobivate. Ukoliko trebate ideju o merchu – nema problema! Naši kreativci iskoristit će vaš logo, tagline i poruku koju želite poslati kako biste dobili personalizirane proizvode koje će svi htjeti nositi.

Artikli koji mogu biti merch su beskonačni – to može biti klasična majica, torba ili kapa, ali i raznovrsni predmeti s obzirom na vrstu vašeg poslovanja. Od sportske do uredske opreme, modnih dodataka ili tehnologije, pustite mašti na volju i razmislite što biste sami željeli kako biste svojoj publici omogućili potpun doživljaj svog brenda.

Neke od primjera potencijalnog poslovnog mercha pogledajte u nastavku: