Početna / Blog / Hudice za studente - Arhitektonski fakultet u Zagrebu ima svoje!

Hudice za studente – Arhitektonski fakultet u Zagrebu ima svoje!

06.11.2020.

Ova je godina oduzela podosta normalnog i natjerala nas da se naučimo živjeti na nešto drugačiji način. Nisu niti fakulteti i studenti pošteđeni pa se tako nastava odvija online, nema brusošijada kakve su bile, niti se kave mogu ispijati u većim skupinama kao nekad. Velik izazov je stvoriti osjećaj povezanosti s fakultetom i kroz gradivo, ali i bilo koji drugi moment. No, nije sve tako crno. Nagla digitalizacija i ovog segmenta društva zasigurno će pomoći u razvoju nekih novih tehnika učenja i usavršavanja koja se vani primjenjuju bez obzira na covid. No, Modna Katedra osmislila je način kako povezati studente i kako ih malo više približiti fakultetima. U nastavku teksta otkrijte novu ponudu Modne Katedre, a za više pitanja budite slobodni javiti nam se.

Pa što vam Modna Katedra kao fakultetima nudi?

Modna katedra je pokrenuta s ciljem stvaranja online studentske zajednice. Upravo u ovim trenucima, kada smo zbog Covid krize suočeni s ograničenjima u druženju i javnom okupljanju, prilagodili smo se i izraditi platformu preko koje možemo svim fakultetima omogućiti prodaju ili predprodaju tekstilnih artikala. Pripremili smo nekoliko kategorija hudica, koje se razlikuju u kvaliteti i bojama, a s ciljem da svaki fakultet sam za sebe može odlučiti s kojom kvalitetom ići.


Kako fakultet može do svojih majica?

Možemo otvoriti zasebni webshop za svaki fakultet, ili se predprijave mogu napraviti direktno na fakultetu. Slijedi uplata za točan broj naručenih hudica, izrada i dostava. Besplatna dostava je na centralnu lokaciju, primjerice fakultet, dok za dostave na kućne adrese kupac može nadoplatiti. Svaka naša hudica koju radimo po prednarudžbi radi se tehnikom sito tiska koja garantira savršen ispis dizajna i nakon mnogih pranja.

Bio pamuk za svaki dan

Voljeli bi pažnju skrenuti na organske materijele koje smo uvrstili u ponudu i koji osim iznimne kvalitete pamuka i ugodnog osjećaja pod rukom ima bio certifikat te kao takav ulazi u sferu bio održivog razvoja.

Arhitektonski fakultet je prvi, javite nam se i vi!

Prvi fakultet koji se pridružio ovoj priči je Arhitektonski fakultet u Zagrebu, a njihov web shop možete pogledati ovdje. Fakultet je izabrao nekoliko boja hudica i majica kratkih rukava, a glavni motiv je prepoznatljivi logo. Ovaj je web shop primjer prednarudžbi koje se prikupljaju do 15.11., a nakon toga slijedi izrada i slanje majica na adrese studenata. I vaš fakultet može imati svoj merch, a studenti se na ovakav način mogu na jedan novi način povezati. Veselimo se suradnji.