Početna / Blog / Ideje za božićne poklone u zadnji tren

Ideje za božićne poklone u zadnji tren

20.12.2022.

Stiglo je mnogima najdraže doba godine – božićno vrijeme. Iako poanta blagdana nisu pokloni, već dragocjeno vrijeme provedeno s bližnjima, svakome je drago dobiti mali znak pažnje, a još više uveseliti druge. Još nije prekasno za pronaći pažljive poklone, zato u nastavku donosimo prijedloge za različite tipove osoba koje želite darovati ovih blagdana.

Poklon paketić

Bilo da se radi o vašim zaposlenicima, kolegama ili prijateljima, postoje sitnice koje će im zasigurno olakšati ili uljepšati svakodevicu. Zapakirajte par prehrambenih, kozmetičkih i ukrasnih sitnica s temom Božića i reakcije će sigurno biti pozitivne.

Primjer poklon paketa za klijenta

Tradicionalni božićni pokloni

Neke od stvari koje smo izbjegavali dobiti kao djeca, danas se čine puno korisnijima te im se radujemo. Primjerice, čarape, rukavice i šalice uvijek dobro dođu, a pridonose i toploj atmosferi praznika.

Božićne čarape

Personalizirani odjevni predmeti

Ništa nas ne obraduje kao pažljivo odabrani pokloni poput stvarčica s našim inicijalima ili odjeće s porukom koja nam znači.

Hudice

Razne aktivnosti

Ukoliko nekome želite pokloniti kvalitetno provedeno vrijeme, poklonite mu bon za masažu, izlet, ručak u prirodi ili društvene igre za cijelu obitelj ili prijatelje. Na ovaj način ujedno darujete i zajedničke uspomene!

Hobi

Svatko treba zanimaciju koja ga opušta i zabavlja nakon radnog dana. Potaknute svoje bližnje na otkrivanje novih hobija poput lončarstva, jahanja, kuhanja, slikanja ili skupljanje ploča.

Kreativni hobi