Početna / Blog / Kako stvaramo majice za studente i za fakultete

Kako stvaramo majice za studente i za fakultete

26.01.2021.

Tijekom studija brojimo razne trenutke. Red ispita, red prijatelja, red učenja, red prekrasnih iskustava koje pamtimo cijeli život. Modna Katedra je godinama dio studentskog života te ga već godinama obogaćuje merchom koji predstavlja pojedini fakultet, ali i stvara trajnu uspomenu koju uvijek možete nositi na sebi. Kako nastaje merch za studente?

Pa već vjerojatno već znate da je Modna katedra pokrenuta s ciljem stvaranja online studentske zajednice. Upravo u ovim trenucima, kada smo zbog Covid krize suočeni s ograničenjima u druženju i javnom okupljanju, prilagodili smo se i izraditi platformu preko koje možemo svim fakultetima omogućiti prodaju ili predprodaju tekstilnih artikala. Pripremili smo nekoliko kategorija hudica, koje se razlikuju u kvaliteti i bojama, a s ciljem da svaki fakultet sam za sebe može odlučiti s kojom kvalitetom ići. Za početak otvaramo novi webshop za svaki fakultet, ili se predprijave mogu napraviti direktno na fakultetu. Nakon nekoliko jednostavnih koraka, mi za vas stvaramo merch.

Pa kako nastaju hudice i majice za studente?

  • Predstavnici fakulteta zatraže model, boju i kvalitetu majice.
  • Kreiraju svoj vizual ili pak angažiraju Modnu Katedru da dizajnira za njih.
  • Modna Katedra nakon toga tiska majice tehnikom sito tiska. Sito tisak je jedna od najstarijih tehnika tiska od koje ne bježe najbolje tiskare u svijetu upravo zbog velike kvalitete tiska na tkaninu koja garantira vrhunsku kvalitetu. Ovom tehnikom tisak na majici dugo dugo vremena ostaje kvalitetan. Pa tako i oni koje odluče studirati duže od očekivanog, godinama će moći nositi majicu svog fakulteta koja će izgledati kao prvog dana. Šalu na stranu, tisak je jako bitan i na njemu stavljamo fokus kao i na kvalitetu majice koju predlažemo u izboru.
  • Nakon toga kreiramo i ušivne etikete koje se pripremaju ručno i šivaju ručno. Ušivne etikete dogovaramo u kreiranju dizajna. Najčešće su ušivne etikete logo fakulteta i jako su lijep detalj na majici.
  • Nakon tiska, majice pakiramo u sigurnosne vrećice koje štite majicu od vode, udaraca, ogrebotina.
  • Svaki paket za studenta donosi i 3x Nescafe 3u1 kavu. Jer bez kave nema dobrih rezultata ?
  • Nakon pakiranja, majice šaljemo na adresu fakulteta ili pak direktno na kućne adrese studenata. Ovisno o tome kako smo ranije dogovorili s predstavnicima fakulteta.