Početna / Blog / Kako vam Modna Katedra može pomoći u kreiranju vlastitog brenda? Ena, vlasnica brenda Enibo vam donosi odgovore

Kako vam Modna Katedra može pomoći u kreiranju vlastitog brenda? Ena, vlasnica brenda Enibo vam donosi odgovore

24.05.2021.

Enibo je prvi i jedinstveni brend konjičke opreme na hrvatskom tržištu. Stvoren iz čiste ljubavi prema konjičkom sportu, Enibo se izdvaja kao ručno rađeni brend koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zašto se sedamnaestogodišnja vlasnica brenda Enibo, Ena Pavelić odlučila za nas, donosimo Vam u današnjem blogu.

1. Kako ste čuli za Modnu Katedru?

Za Modnu Katedru sam saznala tijekom potrage za proizvođačima koji bi osigurali nastanak organic priče koju se trudim provoditi od samog početka kreiranja brenda.

Organske majice iz naše ponude za brend Enibo

2. Što je utjecalo na Vašu odluku da odlučite poslovati s nama?

Pristupačnost tima koji stoji iza Modne Katedre, kao i odlična ponuda prirodnih materijala te priča koja stoji iza Vaših proizvoda. Također mi je bilo vrlo bitno da se radi o hrvatskim proizvođačima koji upotpunjuju ideju hrvatskog poduzetništva.

3. Biste li nas, i ako da zašto, nekome preporučili (kvaliteta robe i usluge, ljubaznost)?

Naravno! Svaku ugodnu dosadašnju suradnju sam vrlo rado preporučila te bih isto napravila i sada. Kvaliteta majica za koje smo se odlučili, savršeno se uklopila u priču Eniba, te sam do sada primila samo pozitivne reakcije i povratne informacije.

Raznovrsne boje i dizajni brenda Enibo

4. Što je najvažnije u konjičkom sportu kada govorimo o kvaliteti majice (amblem, izdržljivot, lako periva, prozračna)?

Osobno mi je vrlo važno da osiguramo “sweat-proof” proizvode koji bi osigurali jahačima, to jest našim kupcima izdržljive proizvode, posebice za nadolazeće ljetne dane. Također je bilo ključno napraviti moderan dizajn, dovoljno jednostavan, no minimalan kako bismo postavili kvalitetne temelje za brend i nadolazeće projekte. Izuzetno sam zahvalna na pomoći i zanimaciji koju je tim dizajnera pokazao prilikom kreiranja proizvoda.

5. Jeste li razmišljali uzeti različite boje majica s obzirom na dob i spol (muškarci, žene, djeca)?

Smatram kako je činjenica da sam i sama pripadnik takozvane “generacije Z” puno potpomoglo pri kreiranju naših proizvoda. Pogotovo što se tiče dizajna i spoznaje što današnja mladež voli i preferira. Vezano uz boje, naši kupci su većinom mlađe osobe, uzrasta od 14-21 godine, stoga smo se potrudili saznati koje boje bi bile optimalne kao i dizajn. Odlučili smo se za jednostavne i minimalističke boje, koje uključuju rozu, bijelu i crnu, te smatram kako se odluka savršeno uklopila u cijelu ideju onog što je zapravo Enibo.

Sve proizvode koje brend Enibo nudi možete pronaći na njihovoj službenoj stranici https://enibo-official.com/

A ako želite i vi izgraditi svoj brend, posjetite naš web modnakatedra.com te se uvjerite zašto smo baš mi najbolji izbor!