Početna / Blog / uvikontra x Modna Katedra: Stvaranje brenda uz Modnu Katedru

uvikontra x Modna Katedra: Stvaranje brenda uz Modnu Katedru

22.09.2023.

U svijetu mode, stvaranje vlastitog brenda je putovanje prepuno izazova, inspiracije i kreativnosti. Porazgovarali smo s Marcom koji stoji iza brenda uvikontra.islandattitude. S Marcom smo imali divnu suradnju u kreaciji i izradi majica za njegov brend. 

Surađujući s Modnom Katedrom, Marco je dobio mogućnost istražiti svoje granice i prenijeti svoju strast prema otoku Hvaru na majice koje su postale autentičan izraz identiteta brenda uvikontra.

Kroz ovu priču o suradnji, nadamo se da ćemo vas inspirirati na vlastite kreativne podvige i otvoriti vrata ka modnoj magiji koja leži u srcu suradnje.

Otkrijmo kako je Marco vidio ovu suradnju i što smo mi to točno radili za njega.

Modna Katedra: Marco, dobrodošli i hvala na odvojenom vremenu za ovaj kratki intervju. Upoznajte nas malo s brendom uvikontra.

Marco (uvikontra): Hvala vama što ste me pozvali. Izrada vlastitih majica oduvijek mi je bila velika strast i želja, pa je tako proizašla i ideja za uvikontra brend. 

Htio sam spojiti svoj jedinstveni dizajnerski stil s duhom otoka Hvara i njegovom bogatom poviješću. Hvar ima posebno mjesto u mom srcu, i smatram da je njegova povijest i kultura iznimno važna i zanimljiva. Želio sam stvoriti vizuale koji bi istaknuli tu posebnost na način koji je drugačiji od uobičajenih “I love Hvar” turističkih majica. 

Modna Katedra: S obzirom na proces suradnje, možete li nam reći nešto više o tome kako je sve funkcioniralo?

Marco (uvikontra): Suradnja s Modnom Katedrom bila je vrlo jednostavna. Ono što mi se kod vas najviše sviđa jest to što radim sve na jednom mjestu. Od nabave majica do tiska, slanja i svih ostalih aspekata. 

Prvo, dečki iz Modne su mi pomogli odabrati visokokvalitetne majice koje su odražavale estetiku mog brenda. Također su pogledali moje vizuale i poslušali moje želje te mi savjetovali i najbolju vrstu tiska kako bi maijce bile točno onako kako sam ih i htio. Puno mi je pomoglo što su me savjetovali jer nisam baš upoznat s vrstama tiska na tekstil. 

Zajedno smo prošli kroz različite opcije majica kako bi odabrali najbolje. Ja nisam znao puno o tome, pa su mi Filip i Tomislav bili od velike pomoći i stvarno me savjetovali za najbolje. Naravno, bilo mi je bitno da odaberemo one koje su najbolje odgovarale mom dizajnu. Dosta smo pazili i na detalje kao što su male prišivke i etikete, i to mi je jako bitno jer sam i ja sam dosta detaljan s tim stvarima. 

Modna Katedra: Brzina dostave je često ključna za kupce. Kako biste opisali isporuku proizvoda?

Marco (uvikontra): Dostava je bila iznenađujuće brza. Ideja se rodila i prije, no s planiranjem i realizacijom smo počeli kroz lipanj ove godine (2023.), a u srpnju sam već imao gotove majice s mojim logom, vizualima i svime što sam hito, na svojoj adresi na otoku Hvaru.  

Modna Katedra: Gdje se mogu pronaći vaše majice i kako zainteresirani kupci mogu doći do njih?

Marco (uvikontra): Moje majice mogu se pronaći na predivnom otoku Hvaru, u jednoj butigi u gradu Hvaru te u jednoj u Stari Gradu. Imate sve dodatne informacije na mom Instagram profilu. 

Također, svi koji nisu u mogućnosti posjetiti Hvar, mogu ih naručiti putem Instagrama @uvikontra.islandattitude. 

Modna Katedra: Na kraju, možete li nam reći nešto o svojim budućim planovima za brend uvikontra?

Marco (uvikontra): Što se tiče planova za budućnost brenda, na zimu krećemo u proces stvaranja nove kolekcije, novih vizuala koji će biti dostupni do sljedećeg ljeta. Uz to, nadamo se širenju brenda i imamo velike planove.

Ovo je bila tek prva godina tako da nas čeka još puno posla. I osobito se radujem budućim projektima i suradnjama s vama, Modnom Katedrom. 

Kao Modna Katedra, uvijek smo ovdje da podržimo kreativne umove i pomoću naših usluga pretvorimo vizije u stvarnost. 

Ukoliko imate vlastitu modnu ideju ili želite stvoriti nešto posebno, slobodno nam se obratite. Nudimo vam našu stručnost i iskustvo kako biste ostvarili svoje modne ambicije.

Hvala na čitanju 🙂

📩 info@modnakatedra.com

Facebook

Instagram

LinkedIn