Početna / Blog / Znate li što je S-Box? Ako ne znate, sada je pravo vrijeme za saznati!

Znate li što je S-Box? Ako ne znate, sada je pravo vrijeme za saznati!

07.06.2021.

S-Box kutija je jedinstven marketinški alat koji sadrži besplatne uzorke proizvoda, proizvode i druge pogodnosti, te se dijeli registriranim studentima metodom „ruka u ruku” na sveučilištima diljem Hrvatske. Kutiju priprema tim koji osigurava uzorke i proizvode njihovih klijenata, organizira pakiranje i distribuciju S-Box kutija na svaku lokaciju podjele. Priču o nastajanju S-Boxa te kako je Modna Katedra pomogla ovoj ideji, donosimo vam u današnjem intervju-u s Tinom Turuk, koordinatoricom promotivnih aktivnosti za S-Box.

  1. Što je zapravo S-Box?

S-Box je projekt koji se na hrvatskom tržištu provodi već 11 godina, a radi se o kutiji koja sadrži besplatne uzorke, kupone s popustima i promotivnim pogodnostima koja se dijeli pojedinačno. Projektom se potiču dugoročne navike lojalnosti marki i/ili proizvodu, a podjela se odvija na području Hrvatske, Srbije, Slovenije i Makedonije, održava se dva puta godišnje i usmjerena je na kraj i početak akademske godine. Kroz 11 godina postojanja, postali smo prepoznatljivi i jedinstveni u regiji.

2. Kome je sve namijenjen?

Projekt je jedinstven i kompletan marketinški model koji targetira ciljanu skupinu, studente od 18 do 26 godina s posebnim naglaskom na brucoše u za njih posebno osjetljivom trenutku upoznavanja i građenja emotivne povezanosti s brandom. Odlaskom iz roditeljskog doma, studenti se nađu po prvi put u situaciji da sami odlučuju o kupnji proizvoda i upravo u tom trenutku nastupa S-Box s brandovima koji sudjeluju u podjeli.  

3. Imate li neke planove za razvoj u budućnosti?

Uvijek nastojimo biti relevantni prema studentima na način da proizvodi u kutiji budu što bliži njihovim potrebama i željama, a ne samo da popunimo onime što dobijemo. Kako bismo to postigli, nastojimo intenzivno komunicirati sa studentima kako bismo i što više spoznali njihove potrebe. S današnjom tehnologijom, vjerujemo da je digitalizacija ključna u razvoju za budućnost. Također, našim klijentima želimo omogućiti što bolju povratnu informaciju o njihovim proizvodima, percepciji brandova, kao i potrebama studenata. Kako bismo približili te dvije skupine – proizvođače i njihove korisnike, ove godine planiramo “S-Box party”, tj. druženje proizvođača odnosno klijenata i studenata. Naravno, ako se bude moglo obzirom na pandemiju.  

4. Kako ste čuli za Modnu Katedru?

Modnu Katedru sam privatno otkrila putem društvenih mreža, ali poslovno sam dobila preporuku od kolegice koja je prošle godine vodila S-Box, kao i kolegice za čiji je drugi projekt Modna Katedra izrađivala promotivne materijale. Kasnije sam se i sama uvjerila u profesionalnost, pristupačnost i ljubaznost ekipe iz MK-e.

5. Kako Vam je Modna Katedra pomogla u cijelokupnom procesu?

Modna Katedra nam je bila od velike pomoći tijekom cijelog projekta, ali ono što posebno cijenimo je podrška naše nagradne igre. Naime, već dvije godine zaredom Modna Katedra pokazuje dobru volju, te nam osigurava nagrade u obliku kvalitetnih majica sa simpatičnim natpisima koje redovno uveseljavaju naše studente. Ovim putem još jednom zahvaljujem na svemu!

Ako i Vi želite pomoć pri brendiranju, posjetite našu web stranicu www.modnakatedra.com gdje možete pronaći sve korisne informacije.